1. Hopp til innhold
  2. Hopp til meny
  3. Hopp til hurtigsøk
Akershus fylkeskommune er fra 01.01.2020 en del av Viken fylkeskommune. Disse nettsidene oppdateres ikke. Se oppdatert informasjon om fylkeskommunen på www.viken.no

Akershustinget om boligpolitikk

Mandag 4. februar diskuterte Stortingspolitikerne fra Akershus, Akershus-ordførere og fylkespolitikere boligpolitikk på Akershustinget.

- Er staten en brems for boligbyggingen?, var temaet for Erling Dokk Holm, forsker ved Markedshøyskolen og ved Arkitektur- og designhøgskolen i Oslo. Martin Mæland, konsernsjef i OBOS, holdt innlegg om boliger til folk flest. Den påfølgende debatten ble ledet av Aslak Bonde.

Det var over 50 deltakere med stortingsrepresentanter fra Akershus, kommunenes ordførere og fylkesutvalget, samt inviterte gjester fra organisasjoner. Blant gjestene er fylkesmann Valgerd Svarstad Haugland og representanter fra Husbanken, NHO Oslo og Akershus, OBOS og plansamarbeidet for areal og transport i Oslo og Akershus.

Skal fremme fylkets interesser

Målsettingen med Akershustinget er å styrke den politiske dialogen mellom folkevalgte fra alle de tre forvaltningsnivåer – stat, fylke og kommune og drøfte viktige samfunnspolitiske spørsmål, utfordringer og muligheter for vårt fylke. Siktemålet er i felleskap å fremme fylkets interesser og løse oppgaver til beste for våre innbyggere.

Les mer om Akershustinget

Les flere artikler

Transportplan og regionreform på årets Akershusting

13.04.2016

Les hele artikkelen

Ordførerne Lisbeth Hammer Krog, Åge Tovan, Ann Kristin Linnestad og fylkesordfører Anette Solli debatterer kommunereform på Akershustinget.

Kommunereform til debatt

28.01.2015

Les hele artikkelen

Fylkesordfører Anette Solli innledet på Akershustinget 3. februar.

Hvordan få raskere planprosesser?

04.02.2014

Les hele artikkelen

Akershustinget om boligpolitikk

04.02.2013

Les hele artikkelen

Fant du det du lette etter på denne siden?

Ja Nei

Trykk send-knappen for å registrere din tilbakemelding. Det er valgfritt å legge til en melding. Dersom du ønsker svar på henvendelsen din, kan du også legge inn din epostadresse, så tar vi kontakt med deg.

Fyll ut skjemaet