1. Hopp til innhold
  2. Hopp til meny
  3. Hopp til hurtigsøk

Høringer og offentlig ettersyn

Ved utarbeidelsen av planer og strategidokumenter inviterer fylkeskommunen berørte parter og andre interessenter til medvirkning gjennom høringer og offentlig ettersyn.

Plikten til å sende saker på høring reguleres blant annet gjennom plan- og bygningsloven § 5.2. Under finner du pågående høringer med aktuelle dokumenter og frister.  

For informasjon om frister og innsendingsmetode, se den enkelte høringssaken. Høringsuttalelser kan også sendes inn digitalt gjennom bruk av elektronisk skjema for høringsuttalelser.

Ved bruk av skjemaet, velger hvilken sak du ønsker å avgi høringssvar til, registrere opplysninger om deg som avsender og skriv inn din uttalelse til saken. Dokumenter kan også lastes opp i vedlegg.

Saker på høring

Høring: Forslag til regional plan for kulturminner og kulturmiljøer i Akershus 2019-2024

Publisert 08.04.2019 kl.23:39 / Sist endret: 15.04.2019 kl.14:07

Den regionale planen setter rammene for fylkeskommunenes arbeid med kulturminner og kulturmiljøer i Akershus. Forslag til regional plan for perioden 2019-2024 er nå lagt ut på høring. Høringsfristen er 17. juni.

Høring: Hvordan kan medvirkningsorganer organiseres i Viken?

Publisert 02.04.2019 kl.14:19 / Sist endret: 02.04.2019 kl.14:27

Alle eksisterende medvirkningsorganer i fylkeskommunene og kommunene i Viken, relevante organisasjoner, elevråd og ivrige interesserte inviteres til å komme med en høringsuttalelse på høringsforslaget. Frist for uttalelse er 30. april.

Fant du det du lette etter på denne siden?

Ja Nei

Trykk send-knappen for å registrere din tilbakemelding. Det er valgfritt å legge til en melding. Dersom du ønsker svar på henvendelsen din, kan du også legge inn din epostadresse, så tar vi kontakt med deg.

Fyll ut skjemaet