1. Hopp til innhold
  2. Hopp til meny
  3. Hopp til hurtigsøk

Høringer og offentlig ettersyn

Ved utarbeidelsen av planer og strategidokumenter inviterer fylkeskommunen berørte parter og andre interessenter til medvirkning gjennom høringer og offentlig ettersyn.

Plikten til å sende saker på høring reguleres blant annet gjennom plan- og bygningsloven § 5.2. Under finner du pågående høringer med aktuelle dokumenter og frister.  

For informasjon om frister og innsendingsmetode, se den enkelte høringssaken. Høringsuttalelser kan også lastes opp elektronisk gjennom bruk av elektronisk skjema for høringsuttalelser.

Ved bruk av skjemaet, registrere først dine data før du velger hvilken sak du ønsker å avgi høringssvar til. Dokumenter kan også lastes opp i vedlegg.

Saker på høring

Varsel om oppstart av fredningssak for skogfinneplassen Mikkelrud

Publisert 04.02.2019 kl.15:34 / Sist endret: 04.02.2019 kl.15:48

Akershus fylkeskommune varsler om oppstart av fredningssak for Mikkelrud i Aurskog-Høland kommune. Frist for å komme med merknader er 15. mars 2019.

Fant du det du lette etter på denne siden?

Ja Nei

Trykk send-knappen for å registrere din tilbakemelding. Det er valgfritt å legge til en melding. Dersom du ønsker svar på henvendelsen din, kan du også legge inn din epostadresse, så tar vi kontakt med deg.

Fyll ut skjemaet