1. Hopp til innhold
  2. Hopp til meny
  3. Hopp til hurtigsøk

Høringer og offentlig ettersyn

Ved utarbeidelsen av planer og strategidokumenter inviterer fylkeskommunen berørte parter og andre interessenter til medvirkning gjennom høringer og offentlig ettersyn.

Plikten til å sende saker på høring reguleres blant annet gjennom plan- og bygningsloven § 5.2. Under finner du pågående høringer med aktuelle dokumenter og frister.  

For informasjon om frister og innsendingsmetode, se den enkelte høringssaken. Høringsuttalelser kan også sendes inn digitalt gjennom bruk av elektronisk skjema for høringsuttalelser.

Ved bruk av skjemaet, velger hvilken sak du ønsker å avgi høringssvar til, registrere opplysninger om deg som avsender og skriv inn din uttalelse til saken. Dokumenter kan også lastes opp i vedlegg.

Saker på høring

Høring: Forslag til forskrift om inntak til videregående skoler i Viken - Høring

Publisert 01.05.2019 kl.00:20 / Sist endret: 02.05.2019 kl.00:54

Videregående skoler, elevorganisasjoner og andre inviteres til å gi innspill på hvordan Viken fylkeskommune skal gjennomføre inntak til videregående skoler og formidling til læreplasser. Frist 15. september.

Fant du det du lette etter på denne siden?

Ja Nei

Trykk send-knappen for å registrere din tilbakemelding. Det er valgfritt å legge til en melding. Dersom du ønsker svar på henvendelsen din, kan du også legge inn din epostadresse, så tar vi kontakt med deg.

Fyll ut skjemaet