1. Hopp til innhold
  2. Hopp til meny
  3. Hopp til hurtigsøk

Gir tilskudd til klimakampanjer

Nå kan kommunene i Akershus søke tilskudd til gjennomføring av lokale klimakampanjer rettet mot innbyggerne i kommunen. Søknadsfristen er 1. august.

Akershus fylkeskommune gir støtte til gjennomføring av kampanjer som skal bidra til økt kompetanse og involvering av innbyggere i klima- og energiarbeidet i Akershus. Tema for kampanjene kan være bærekraftig forbruk, delingskultur eller klimagassreduksjon. 

Støtteordningen er vedtatt av Akershus fylkesutvalg, og skal bidra til å oppfylle målene i regional plan for klima og energi. Midlene er finansiert fra fylkeskommunens klima- og miljøfond. Det er satt av 900.000 til ordningen i 2019. 

Det er kommunene i Akershus som kan søke, og fristen for søknad er 1. august.

Les mer om retningslinjer, tildelingskriterier og hvordan du søker her.

Gir tilskudd til ulike klimatiltak

Fylkeskommunen har og er i ferd med å etablere en rekke ulike tilskuddsordninger på klimaområdet:

I tillegg gis det tilskudd til ulike hydrogentiltak, men disse tilskuddene er satt på vent i påvente av evalueringen av hendelsen ved en hydrogenstasjon i Sandvika.

 

Fant du det du lette etter på denne siden?

Ja Nei

Trykk send-knappen for å registrere din tilbakemelding. Det er valgfritt å legge til en melding. Dersom du ønsker svar på henvendelsen din, kan du også legge inn din epostadresse, så tar vi kontakt med deg.

Fyll ut skjemaet