1. Hopp til innhold
  2. Hopp til meny
  3. Hopp til hurtigsøk

Pressemeldinger

Pressemeldinger publiseres på denne siden og sendes avisredaksjoner i regionen. Enkelte pressemeldinger publiseres også under nyheter i forsiden.


Filtrering av artikellisten

Fornebubåten legges ned

Fylkestinget vedtok 24. oktober å støtte Ruters avgjørelse om å legge ned Fornebubåten.

Fylkesrådmannens forslag til økonomiplan

Fylkesrådmannen la 19. oktober frem forslag til årsbudsjett 2017 og økonomiplan 2017-2020. Samtidig ble det også lagt fram forslag til handlingsprogram for samferdsel.

Forhandler om ny region

Østfold, Akershus og Buskerud fylkeskommuner er i gang med forhandlinger om å danne region Viken.

1 måned igjen for å søke oppreisningsordningen

Søknadsfristen for oppreisningsordningen for tidligere barnevernsbarn er 1. november 2016. - Jeg oppfordrer alle som kan falle inn under denne ordningen om å søke oppreisning, sier fylkesordfører Anette Solli.

600 000 innbyggere i Akershus

William Gamst (6 uker) fra Jessheim ble valgt som symbolet på at det nå er 600 000 innbyggere i Akershus. Fylkesordfører Anette Solli møtte William og familien hans.

Service og samferdselselever får læreplassgaranti

- Vi vil få til et reelt yrkesfagløft i Akershus, sier fylkesdirektør for videregående opplæring i Akershus fylkeskommune, John Arve Eide. 2. september ble en avtale som gir læreplassgaranti for elever på service og samferdsel signert.

Sonesammenslåing stimulerer til flere kollektivreiser i Folloregionen

Sammenslåingen av de to sonene 2S og 3S innebærer en kraftig forenkling for kollektivreisende mellom Ås, Ski, Drøbak og Enebakk.

Takker arbeidsmiljøet for gode skoleresultater

Ingen andre skoler i Norge har hatt større fremgang i antall elever som fullfører og består de siste fem årene enn Vestby videregående skole. – Suksessen skyldes det gode arbeidsmiljøet, sier rektor Per Hedum.

21 814 elever får tilbud om skoleplass

Første inntaket til videregående skoler i Akershus er nå klart. 21 814 elever får tilbud om plass på et av utdanningsprogrammene de har søkt. 92,9 prosent av de som er tatt inn har fått plass på sitt første ønske.

Avduking av bronsestatue i Son

Fredag 17. juni kl. 14.00 vil en statue av Labohesten få en fast plass i Glenneparken i Son.

Fant du det du lette etter på denne siden?

Ja Nei

Trykk send-knappen for å registrere din tilbakemelding. Det er valgfritt å legge til en melding. Dersom du ønsker svar på henvendelsen din, kan du også legge inn din epostadresse, så tar vi kontakt med deg.

Fyll ut skjemaet