1. Hopp til innhold
  2. Hopp til meny
  3. Hopp til hurtigsøk

Pressemeldinger

Pressemeldinger publiseres på denne siden og sendes avisredaksjoner i regionen. Enkelte pressemeldinger publiseres også under nyheter i forsiden.


Filtrering av artikellisten

11,5 millioner kroner til innovasjon

31 prosjekter innen innovasjon og næringsutvikling har fått støtte gjennom Regionalt innovasjonsprogram for Oslo og Akershus.

Viken-ordførere fornøyd med forslag til nye oppgaver

Fylkeskommunene bør få flere oppgaver innen næringsutvikling, integrering, forskning, samferdsel, klima og miljø, kultur og utdanning, samt få flere virkemidler til regional samfunnsplanlegging. Det mener ekspertutvalget som har foreslått nye oppgaver for fylkeskommunene. Forslagene er gode, mener de tre fylkesordførerne som leder arbeidet med nye Viken fylkeskommune.

Entur; for et samlet kollektiv-Norge

Med den nye nasjonale reiseplanleggeren Entur får du enkelt opp reiseforslag for alle kollektivreiser i hele Norge.

Fellesnemnda for Viken fredag 2. februar

Fredag 2. februar møtes fellesnemnda for Viken fylkeskommune på Fornebu. Du kan følge møtet i web-tv.

24 millioner kroner til tryggere skoleveier

Fylkets Trafikksikkerhetsutvalg i Akershus har fordelt 24 millioner kroner til 51 ulike trafikksikkerhetstiltak. Pengene skal benyttes til tiltak som bedrer trafikksikkerheten i lokalmiljøer.

Gabija fant sin drømmejobb med yrkesfag

Jobbmulighetene er nesten uendelig hvis du velger et yrkesfaglig utdanningsprogram i Akershus, og det finnes over 170 lærefag du kan velge mellom i Norge. Gabija kom inn ved første opptak til VG 2 Kjøretøy.

Videregående opplæring, fylkesveier og tannhelse prioriteres

Investeringer i videregående opplæring, fylkesveier og tannhelse prioriteres i fylkeskommunens økonomiplan 2018-2021.

Passasjervekst for sommerbåtrutene på Oslofjorden

Ruters sommerbåter fra Aker Brygge til Drøbak og Son og flere andre stoppesteder, har hatt en fin vekst i antall passasjerer sommeren 2017. Totalt er det en passasjervekst på 26 prosent fra 2016 til 2017.

Skogen åpner nytt milliardmarked

14. desember møtes toppene i norsk og svensk skognæring på Vitenparken Campus Ås.

Konstituerte fellesnemnda for Viken fylkeskommune

– Det er godt å være i gang, sier fylkesordførerne Anette Solli (Akershus), Roger Ryberg (Buskerud) og Ole Haabeth (Østfold) etter at fellesnemnda for nye Viken fylkeskommune hadde sitt første møte fredag 8. desember i Sarpsborg.

Fant du det du lette etter på denne siden?

Ja Nei

Trykk send-knappen for å registrere din tilbakemelding. Det er valgfritt å legge til en melding. Dersom du ønsker svar på henvendelsen din, kan du også legge inn din epostadresse, så tar vi kontakt med deg.

Fyll ut skjemaet