1. Hopp til innhold
  2. Hopp til meny
  3. Hopp til hurtigsøk

Pressemeldinger

Pressemeldinger publiseres på denne siden og sendes avisredaksjoner i regionen. Enkelte pressemeldinger publiseres også under nyheter i forsiden.


Filtrering av artikellisten

Fylkesutvalget støtter masterplan for Gardermoen

Fylkesutvalget støtter i hovedsak masterplan for Oslo Lufthavn Gardermoen og mener det er viktig å få avklart plassering av en eventuell tredje rullebane så raskt som mulig. Fylkesutvalget mener at støykonsekvensene av en tredje rullebane ikke er godt nok utredet i planen.

Noen som passer for meg? Integrering i praksis i frivillig sektor

Frivillighet Norge inviterer til Inkluderingskonferanse på Lørenskog hus, tirsdag 13. november kl. 16.30. Gjennom speed date, idémarked og inspirasjonsforedrag spleises minoritetsorganisasjoner og tradisjonelle norske organisasjoner.

Har etablert oppreisningsordning for tidligere barnevernsbarn

Fra 1. november 2012 åpner Akershus fylkeskommune for søknader til den nye oppreisningsordningen for tidligere barnevernsbarn.

Yrkes NM og Utdanningstorg 31.10-02.11

Nærmere 280 ungdommer konkurrerer i ca. 30 yrkeskonkurranser når Yrkes-NM går av stabelen ved Norges Varemesse på Lillestrøm. Ungdommer fra hele landet tar turen til Lillestrøm, blant dem flere fra Akershus. Arrangementet er kombinert med utdanningsmesse der fagene og utdanningsprogrammene blir presentert.

Videregående opplæring og kollektivtrafikk prioriteres

Videregående opplæring og kollektivtrafikk prioriteres i fylkesrådmannens forslag til økonomiplan. Fylkesrådmannen i Akershus la 25. oktober fram forslag til årsbudsjett for 2013 og økonomiplan fram til og med 2016.

Fant du det du lette etter på denne siden?

Ja Nei

Trykk send-knappen for å registrere din tilbakemelding. Det er valgfritt å legge til en melding. Dersom du ønsker svar på henvendelsen din, kan du også legge inn din epostadresse, så tar vi kontakt med deg.

Fyll ut skjemaet