1. Hopp til innhold
  2. Hopp til meny
  3. Hopp til hurtigsøk

Pressemeldinger

Pressemeldinger publiseres på denne siden og sendes avisredaksjoner i regionen. Enkelte pressemeldinger publiseres også under nyheter i forsiden.


Filtrering av artikellisten

Får 5,5 millioner for styrking av opplæringstilbudet

Eidsvoll, Nannestad og Nes videregående skoler får til sammen 5,5 millioner kroner til arbeidet med å styrke opplæringstilbudet. Fylkestinget vedtok saken i sitt møte 17. desember.

Første skritt mot metro til Fornebu

Fylkestinget vedtok at metro fra Fornebu, via Lysaker, Skøyen og til Majorstuen skal utredes videre.

Ny avtale mellom NAV Akershus og Akershus fylkeskommune

Fylkesdirektør for NAV Akershus Oddvar Paulsen og fylkesdirektør for videregående opplæring, Alf Skaset signerte fredag ny samarbeidsavtale mellom NAV Akershus og Akershus fylkeskommune.

Nasjonal konferanse om byer og tettsteder i vekst

Akershus fylkeskommune arrangerer den 12. og 13. desember nasjonal konferanse i Lillestrøm om byer og tettsteder i sterk vekst.

Vil ha mer penger til gang- og sykkelveier

Fylkesutvalget foreslår mer penger til gang- og sykkelveier i innstillingen til økonomiplan for 2013-16.

Utreder kunsthall på Eidsvoll Verk

Fylkestinget vedtok å inngå en intensjonsavtale for videre arbeid med å utvikle Mago B – bygningen ved Eidsvoll Verk som kunsthall.

Tilstandsrapport for videregående opplæring 2011-2012

Fylkestinget behandlet 19. november tilstandsrapporten for videregående opplæring 2011-12. Læringsresultater, gjennomføring og læringsmiljø er sentrale punkter i rapporten.

120 000 kroner til Follomesterskapet for ungdomsbedrifter

Fylkesutvalget bevilger 120 000 kroner til Follomesterskapet, veiledning og mentorvirksomhet for ungdomsbedrifter i Follo.

Fylkesutvalget støtter masterplan for Gardermoen

Fylkesutvalget støtter i hovedsak masterplan for Oslo Lufthavn Gardermoen og mener det er viktig å få avklart plassering av en eventuell tredje rullebane så raskt som mulig. Fylkesutvalget mener at støykonsekvensene av en tredje rullebane ikke er godt nok utredet i planen.

Noen som passer for meg? Integrering i praksis i frivillig sektor

Frivillighet Norge inviterer til Inkluderingskonferanse på Lørenskog hus, tirsdag 13. november kl. 16.30. Gjennom speed date, idémarked og inspirasjonsforedrag spleises minoritetsorganisasjoner og tradisjonelle norske organisasjoner.

Fant du det du lette etter på denne siden?

Ja Nei

Trykk send-knappen for å registrere din tilbakemelding. Det er valgfritt å legge til en melding. Dersom du ønsker svar på henvendelsen din, kan du også legge inn din epostadresse, så tar vi kontakt med deg.

Fyll ut skjemaet