1. Hopp til innhold
  2. Hopp til meny
  3. Hopp til hurtigsøk

Pressemeldinger

Pressemeldinger publiseres på denne siden og sendes avisredaksjoner i regionen. Enkelte pressemeldinger publiseres også under nyheter i forsiden.


Filtrering av artikellisten

21 814 elever får tilbud om skoleplass

Første inntaket til videregående skoler i Akershus er nå klart. 21 814 elever får tilbud om plass på et av utdanningsprogrammene de har søkt. 92,9 prosent av de som er tatt inn har fått plass på sitt første ønske.

Avduking av bronsestatue i Son

Fredag 17. juni kl. 14.00 vil en statue av Labohesten få en fast plass i Glenneparken i Son.

Arbeider videre for sammenslåing

Fylkestinget har vedtatt at Akershus skal fortsette arbeidet med regionreform med sikte på sammenslåing med ett eller flere av våre nabofylker.

Enighet i forhandlingene om Oslopakke 3

Etter krevende forhandlinger har partene i Oslopakke 3-samarbeidet blitt enige om en revidert avtale. Avtalen presenteres mandag 6. juni 2016.

116 millioner kroner i spillemidler fordelt

116 409 000 kroner i spillemidler er fordelt til anlegg for idrett, friluftsliv og fysisk aktivitet i Akershus.

4 millioner kroner til barn på skolevei

Skoler i Akershus får til sammen 4 millioner kroner til tiltak for at barn går eller sykler til skolen. - Å redusere bilbruken rundt skolene gjør skoleveien tryggere, sier Ketil Nordengen, leder av Fylkets trafikksikkerhetsutvalg.

Akershus med gode resultater i 2015

Hvor mange elever fullførte og bestod videregående opplæring, og hvordan var resultatene? Hvor mange passasjerer var det i kollektivtrafikken, hvor mange kilometer asfalt ble lagt på fylkesveiene? Svarene får du i Akershus fylkeskommunes årsrapport 2015.

116 millioner til idrett og friluftsliv

Akershus er tildelt 116, 4 millioner kroner i spillemidler til anlegg for idrett, friluftsliv og fysisk aktivitet. Akershus er det fylket i landet som får mest spillemidler, for andre år på rad.

Konkurrerer i yrkesfag

I april og mai avholder de videregående skolene i Akershus, sammen med World Skills Norway, fylkeskonkurranser innen yrkesfag. Se oversikten for å finne ut når det er konkurranse på en skole nær deg.

Fikk pris for sitt arbeid med barn og unge

Akershusprisen 2016 går til Ressursnettverket for barn og unge (RBU). – Dette er en stor ære, og med disse midlene kan vi hjelpe enda flere enn de 250 som vi har bistått så langt, sier grunnlegger av RBU, Inge Sveen.

Fant du det du lette etter på denne siden?

Ja Nei

Trykk send-knappen for å registrere din tilbakemelding. Det er valgfritt å legge til en melding. Dersom du ønsker svar på henvendelsen din, kan du også legge inn din epostadresse, så tar vi kontakt med deg.

Fyll ut skjemaet