1. Hopp til innhold
  2. Hopp til meny
  3. Hopp til hurtigsøk

Pressemeldinger

Pressemeldinger publiseres på denne siden og sendes avisredaksjoner i regionen. Enkelte pressemeldinger publiseres også under nyheter i forsiden.


Filtrering av artikellisten

26 055 søkere til videregående opplæring i Akershus fylkeskommune

Aldri før har det vært flere søkere til videregående opplæring i Akershus som i år, da søknadsfristen gikk ut 1. mars.

Bygger ut for flere skoleplasser i Asker og Bærum

Akershus fylkeskommune skal bygge ut flere elevplasser i videregående skole i Asker og Bærum innen 2023. Fylkestinget vedtok 11. februar byggeprogrammene for utbygging av Bleiker og Eikeli videregående skoler og sak om utbygging av Rud videregående skole.

Bygger ut for flere skoleplasser i Ås og Ski

Akershus fylkeskommune skal bygge ut for ca. 800 flere elevplasser i videregående skole i Follo innen 2023. Fylkestinget vedtok 11. februar byggeprogrammene for utbygging av Ås videregående skole og sak om ny videregående skole i Ski sentrum.

Velkommen til fag- og svennebrevutdeling

14. mars er det duket for den høytidelige overrekkelsen av fag- og svennebrevet til over 300 kandidater som tok fagprøven i 2018. På arrangementet deles også utmerkelsen "Årets lærebedrift" ut. Påmelding innen 7. mars.

26 millioner kroner til tryggere skoleveier

Fylkets Trafikksikkerhetsutvalg (FTU) i Akershus fordeler 26 millioner kroner trafikksikkerhetstiltak langs fylkes- og kommunale veier i Akershus i 2019. Pengene skal benyttes til tiltak som bedrer trafikksikkerheten i lokalmiljøer.

Videregående opplæring, fylkesveier og tannhelse prioriteres

Investeringer i videregående opplæring, fylkesveier og tannhelse prioriteres i fylkeskommunens økonomiplan 2019-2022.

Videregående opplæring i Akershus er fortsatt i god utvikling

Fylkestinget behandlet 17. desember tilstandsrapport for videregående opplæring 2017-18. Rapporten viser at Akershus helhetlige satsing har gitt resultater, med flere ungdommer som fullfører og består.

Fylkestinget godkjente fylkets første klimabudsjett

For første gang vedtok fylkestinget et klimabudsjett som del av økonomiplanen 2019-2022, sammen med bærekraftrapporten.

Fylkets første klimabudsjett og bærekraftrapporten

Fylkeskommunens nylig framlagte bærekraftrapport for 2017 gir oversikt over bærekraftresultater og status og utfordringer for å redusere klimagassutslippene i Akershus. For første gang inngår også et klimabudsjett som del av økonomiplanen 2019-2022.

Viken-politikere på besøk i det nye fylket

Torsdag 15. og fredag 16. november skal sentrale politikere reise via Bærum til Geilo, og videre til Gol, Hadeland, Gardermoen, Indre Østfold og Sarpsborg. Hensikten er å innhente innspill til Viken fylkeskommune.

Fant du det du lette etter på denne siden?

Ja Nei

Trykk send-knappen for å registrere din tilbakemelding. Det er valgfritt å legge til en melding. Dersom du ønsker svar på henvendelsen din, kan du også legge inn din epostadresse, så tar vi kontakt med deg.

Fyll ut skjemaet