1. Hopp til innhold
  2. Hopp til meny
  3. Hopp til hurtigsøk

Skal auksjonere bort bil for TV-aksjonen

Faglærer Espen Enerhaugen og elever fra Ås videregående skole skal for tredje året på rad auksjonere bort en bil til inntekt for TV-aksjonen.

Igjen har elevene ved Ås videregående skole brettet opp ermene for å gjøre en innsats for TV-aksjonen, som i år går til Care. Med rundt 100 arbeidstimer har de fikset og ordnet på bilen, slik at den skal bli EU-godkjent til auksjonen. Bilen ligger nå ute til salg,  og er en Alfa Romeo 2002-modell. 

Se video fra Ås videregående skole:

 

Trenger bøssebærere

Årets TV-aksjon på NRK skal gå til Care`s arbeid for å skape et bedre liv for kvinner i noen av verdens mest sårbare områder. TV-aksjonen skal gi kvinner mulighet til å tjene sine egne penger, bestemme over egen kropp og få sin stemme hørt. Akershus og Norges bidrag skal hjelpe kvinner i de ni landene Mali, Rwanda, Niger, Myanmar, Den demokratiske republikken Kongo, Afghanistan, Burundi, Jordan og Palestina.

Årets største dugnad går av stabelen søndag 20. oktober. Gå inn på Blimed.no for å registrere deg!

Fant du det du lette etter på denne siden?

Ja Nei

Trykk send-knappen for å registrere din tilbakemelding. Det er valgfritt å legge til en melding. Dersom du ønsker svar på henvendelsen din, kan du også legge inn din epostadresse, så tar vi kontakt med deg.

Fyll ut skjemaet