1. Hopp til innhold
  2. Hopp til meny
  3. Hopp til hurtigsøk

Midler til innovasjon og nyskaping i Oslo og Akershus

Nå lyses det ut prosjektmidler gjennom regionalt innovasjonsprogram, for å styrke den internasjonale konkurranseevnen til næringslivet i Oslo og Akershus.

Oslo kommune og Akershus fylkeskommune lyser ut prosjektmidler over regionalt innovasjonsprogram for 2019 med søknadsfrist 25 november. Midlene er rettet mot næringslivsorganisasjoner, kommuner, regionråd, organiserte bedriftsnettverk forsknings- og utdanningsinstitusjoner og innovasjonsmiljøer.

Midler kan tildeles innen innsatsområdene: 

  • Klynge- og nettverksutvikling
  • Entreprenørskap og vekstbedrifter
  • Leverandørutvikling og tjenesteinnovasjon
  • Tidligfase finansiering
  • Kommersialisering av forskningsresultater

- Trenger mer innovasjon og nyskaping

- Oslo og Akershus er en innovasjonsledende region i Europa, men det er fortsatt et stykke frem til målet i vår felles plan for innovasjon og nyskaping om å være på nivå nivået med København- og Stockholmsregionen. Regionalt innovasjonsprogram er vårt felles virkemiddel for innovasjon- og næringsutvikling i Hovedstadsregionen, og et viktig ledd i å operasjonalisere regional plan for innovasjon og nyskaping, sier Eirik Trygve Bøe (V), leder av hovedutvalg for plan, næring og miljø i Akershus fylkeskommune.

Det er ønskelig med prosjekter som treffer flere innsatsområder samtidig, og der flere aktører i målgruppen for programmet samarbeider om gjennomføring, og eller finansiering. For 2019 ønskes det prosjekter som også bidrar til bærekraftig og grønn næringsutvikling innenfor de fem innsatsområdene. Akershus fylkeskommune oppfordrer til kommunal deltakelse og eller medfinansiering i prosjektene.

Dialogmøte 31. oktober

Det arrangeres et dialogmøte for potensielle søkere til programmet onsdag 31. oktober kl. 14-16 der man har anledning til å stille spørsmål rundt søknadsprosessen, prosjektorganisering eller regionalforvaltning.no. Møtet blir avholdt i fylkestingsalen hos Akershus fylkeskommune. Ingen påmelding nødvendig.

- Vi håper programmet møter et behov hos aktører i regionen og at vi i år får inn søknader fra nye og innovative aktører innen målgruppen, avslutter Bøe.

Slik søker du

Søknader sendes via søknadsportalen www.regionalforvaltning.no

Kontakt og mer informasjon

Akershus fylkeskommune:
Tore Østgård, Tore.Ostgard@afk.no, tlf.: 22 05 56 31/ 970 36 354

Oslo kommune:
Morten Fraas, Morten.Fraas@byr.oslo.kommune.no,Tlf.: 984 03 080

 

Fant du det du lette etter på denne siden?

Ja Nei

Trykk send-knappen for å registrere din tilbakemelding. Det er valgfritt å legge til en melding. Dersom du ønsker svar på henvendelsen din, kan du også legge inn din epostadresse, så tar vi kontakt med deg.

Fyll ut skjemaet