1. Hopp til innhold
  2. Hopp til meny
  3. Hopp til hurtigsøk

Harald Horne blir hovedprosjektleder for Viken fylkeskommune

I sammenheng med etableringen av Viken fylkeskommune har Harald Horne blitt engasjert til å lede arbeidet som hovedprosjektleder.

Harald Horne skal lede prosessen frem til etableringen av Viken fylkeskommune 1. januar 2020. I denne stillingen skal Horne i samarbeid med fylkesrådmennene og den fremtidige ledergruppen lede det administrative arbeidet i denne prosessen. Han skal være tilrettelegger for arbeidet i blant annet fellesnemnda og partssammensatt utvalg. Harald Horne har tidligere vært fylkesrådmann i Østfold og Akershus, og arbeider for tiden for KS med regionreformen.

- Jeg gleder meg. Dette blir mest sannsynlig den siste posten jeg har i en fylkeskommune før jeg avslutter en lang arbeidskarriere. Jeg er opptatt av fylkeskommunenes arbeid og dens samfunnsutviklerrolle. Dette er en genuin mulighet for å skape noe viktig, forteller Harald Horne.

Horne vil offisielt tiltre stillingen den 15. mars.

Fant du det du lette etter på denne siden?

Ja Nei

Trykk send-knappen for å registrere din tilbakemelding. Det er valgfritt å legge til en melding. Dersom du ønsker svar på henvendelsen din, kan du også legge inn din epostadresse, så tar vi kontakt med deg.

Fyll ut skjemaet