1. Hopp til innhold
  2. Hopp til meny
  3. Hopp til hurtigsøk

Entur; for et samlet kollektiv-Norge

Med den nye nasjonale reiseplanleggeren Entur får du enkelt opp reiseforslag for alle kollektivreiser i hele Norge.

Det har vært mulig å benytte Entur-appen en stund, men den skal nå offisielt lanseres. Samferdselsminister Ketil Solvik-Olsen står for den offisielle lanseringen torsdag 8. februar kl. 08:30 på Oslo bussterminal.

Akershus KollektivTerminaler FKF (AKT) ved administrerende direktør i Akershus Kollektivterminaler, Jafar Altememy, sammen med fylkesordfører Anette Solli, er vertskap for lanseringen.

 - Dette har vi ventet på! Samhandling på tvers av fagfeltene innen samferdsel, og på tvers av kommunegrensene, er blitt en naturlig forutsetning for å kunne tilby et best mulig kollektivtilbud for innbyggerne, sier Jafar Altememy.

Akershus Kollektivterminaler har hatt stort utbytte av kompetanseutveksling med Entur når det gjelder prosjekt «fra skranke til gulv», som har vært gjennomført for de togreisende ved Oslo Sentralstasjon og bussreisende ved Oslo Bussterminal. - Det at vi samtidig har fått gjort billettløsningene og reiseplanleggingen selvstyrt, har gjort reisehverdagen langt enklere, sier Altememy.

Entur

På oppdrag fra staten har Entur utviklet appen for iPhone og Android, og den er i kontinuerlig utvikling i takt med kundekrav og digital utvikling.

Entur er tilgjengelig på en-tur.no og som app for iPhone og Android.

Les om den nasjonale reiseplanleggeren her.

 

 

Fant du det du lette etter på denne siden?

Ja Nei

Trykk send-knappen for å registrere din tilbakemelding. Det er valgfritt å legge til en melding. Dersom du ønsker svar på henvendelsen din, kan du også legge inn din epostadresse, så tar vi kontakt med deg.

Fyll ut skjemaet