1. Hopp til innhold
  2. Hopp til meny
  3. Hopp til hurtigsøk
Akershus fylkeskommune er fra 01.01.2020 en del av Viken fylkeskommune. Disse nettsidene oppdateres ikke. Se oppdatert informasjon om fylkeskommunen på www.viken.no

Bidrar med 250 000 til arkitektkonkurranse

Fylkestinget bevilger 250 000 kr som bidrag til Skedsmo kommune for gjennomføring av arkitektkonkurranse for utvikling av et nybygg for Akershus Kunstsenter i Kirkegata 10 i Lillestrøm.

Fylkestinget er positive til fortsatt samarbeid med Skedsmo kommune med ambisjon om å realisere nytt bygg for Akershus Kunstsenter i Lillestrøm.

Det er utredet to alternativer til arealutvidelse på bakgrunn av et romprogram Akershus Kunstsenter har utarbeidet med nybygg i Kirkegata 10. Skedsmo kommune ønsker å gjennomføre en arkitektkonkurranse for nybygget i Kirkegata 10. Kommunen har fått tildelt 500 000 kroner av Norsk Kulturråd av et budsjett på 1 million kroner. Skedsmo kommune vil gå inn med 250 000 kroner og har søkt Akershus fylkeskommune om å dekke de resterende 250 000 kroner til prosjektet.

Akershus Kunstsenter er en visnings- og formidlingsinstitusjon for samtidskunst i Akershus.

Kunstsenteret holder til i Lillestrøm og leier lokaler av Skedsmo kommune. Kunstsentret består av tre avdelinger; Pilotgalleriet, Kunstvisitten og Galleriet.

Fant du det du lette etter på denne siden?

Ja Nei

Trykk send-knappen for å registrere din tilbakemelding. Det er valgfritt å legge til en melding. Dersom du ønsker svar på henvendelsen din, kan du også legge inn din epostadresse, så tar vi kontakt med deg.

Fyll ut skjemaet