1. Hopp til innhold
  2. Hopp til meny
  3. Hopp til hurtigsøk

Jobbmuligheter

Hos oss jobber nesten 4800 ansatte som blant annet tannleger, pedagogisk-psykologiske rådgivere, arkeologer, lærere, vaktmestre, jurister, arkivarer, kantineledere, karriereveiledere, filmprodusenter...

... administrasjonskonsulenter, rektorer, IT-utviklere, ingeniører innenfor samferdsel, rådgivere innenfor samfunnsplanlegging og administrasjon - for å nevne noe! Felles for alle er at de er med på å utvikle og ivareta regionen vår og tilby gode og effektive tjenester til alle som bor her.

Hva tilbyr vi?

Vi kan tilby et utviklende arbeidsmiljø preget av høy kompetanse og engasjement, konkurransedyktige arbeidsvilkår, full lønn under foreldrepermisjon, gode pensjonsordninger og mulighet for gunstig boliglån.

Akershus fylkeskommune er en IA-bedrift (inkluderende arbeidsgiver). Mange av virksomhetene våre tilbyr fleksitid og trening i arbeidstiden.

Akershus fylkeskommune er opptatt av mangfold, og vi oppfordrer derfor alle som er kvalifisert til å søke hos oss, uansett alder, kjønn, seksuell orientering, funksjonshemming, nasjonal eller etnisk bakgrunn. Vi tilpasser arbeidsplassen om du har behov for det.

Bli en del av en skole i kontinuerlig utvikling

Akershus fylkeskommune er landets største skoleeier innenfor videregående opplæring, med over 22 000 elever og nærmere 4000 ansatte. Vi kan tilby sterke fagmiljøer og et stort mangfold av undervisningsfag. Samtidig har vi et kontinuerlig fokus på introduksjon, veiledning og kompetanseutvikling av lærerne våre. Vi ønsker deg som er engasjert og som vil være med og utvikle landets beste videregående skoler for Akershuselevene. Vi tilbyr konkurransedyktig lønn og gode pensjonsordninger med mulighet for gunstig boliglån.

Generelle vilkår for ledige stillinger ved skolene

Jobbmuligheter i tannhelsetjenesten

Vår målsetting er at tannhelsetjenester skal være tilgjengelig for alle som bor eller oppholder seg i fylket, samt å drive helsefremmende og forebyggende tiltak. En jobb i Tannhelsetjenesten gir utfordrende oppgaver, gode personlige og faglige utviklingsmuligheter, konkurransedyktig lønn og gode pensjonsordninger.

Les mer om tannhelsetjenesten

Jobbmuligheter innenfor regional utvikling, samferdsel, kultur og administrasjon

Akershus fylkeskommune står sentralt i arbeidet med å utvikle Akershus-regionen og trenger dyktige medarbeidere med ulik bakgrunn og kompetanse med et ønske om å bidra til å gjøre regionen vår til et godt sted å leve for alle som bor her. Vi kan tilby varierte og utviklende arbeidsoppgaver og solide fagmiljøer innenfor områder som regional planlegging og samordning, klima og miljø, næringsutvikling, samferdsel og transport, kulturminnevern, kulturproduksjon og -formidling og administrasjon.

Les mer om våre mange ansvarsområder

Akershus blir Viken fra 2020

Fra 01.01.2020 blir Akershus fylkeskommune en del av Viken, en ny fylkeskommune bestående av det som i dag er Akershus, Buskerud og Østfold fylkeskommuner. Viken blir med sine 1,2 millioner innbyggere landets største fylke.

Etablering av Viken fylkeskommune er å regne som en virksomhetsoverdragelse etter arbeidsmiljølovens regler, jf. arbeidsmiljøloven kapittel 16. Ved en virksomhetsoverdragelse skal alle ansatte i de tidligere fylkeskommunene per 31.12.2019 følge med over til den nye fylkeskommunen.

I perioden frem til Viken er etablert vil alle interne stillinger i en av fylkeskommunene være åpne for søkere fra alle tre fylkeskommuner. Interne stillinger lyses ut via www.viken2020.no/for-ansatte.

Eksterne stillinger i Viken vil midlertidig bli lyst ut via www.viken2020.no, samt via nettsidene til dagens tre fylker.

Fant du det du lette etter på denne siden?

Ja Nei

Trykk send-knappen for å registrere din tilbakemelding. Det er valgfritt å legge til en melding. Dersom du ønsker svar på henvendelsen din, kan du også legge inn din epostadresse, så tar vi kontakt med deg.

Fyll ut skjemaet