1. Hopp til innhold
  2. Hopp til meny
  3. Hopp til hurtigsøk
Akershus fylkeskommune er fra 01.01.2020 en del av Viken fylkeskommune. Disse nettsidene oppdateres ikke. Se oppdatert informasjon om fylkeskommunen på www.viken.no

Om Akershus KollektivTerminaler FKF

Akershus KollektivTerminaler FKF (AKT) er et fylkeskommunalt foretak eid av Akershus fylkeskommune. Foretaket drifter og utvikler fylkeskommunens stoppesteder, brygger og bussanlegg, samt innfartsparkeringsplasser.

Foretaket forvalter, drifter og utvikler fylkeskommunens faste eiendommer knyttet til kollektivformål (bussterminaler, stoppesteder, brygger og bussanlegg), samt innfartsparkeringsplasser, 20 bussterminaler, 4 fergeterminaler og 2 bussanlegg i Oslo og Akershus.

Foretaket ble opprettet i 1999, og er fylkeskommunens kompetanseorgan i spørsmål om planlegging, bygging og drift av kollektivterminaler. Foretaket skal medvirke til å ivareta fylkeskommunens forpliktelser i henhold til samferdselslovgivningen med tanke på ivaretakelse av infrastruktur for kollektiv busstransport.

Adm.dir

Administrerende direktør er Jafar Altememy

Ansatte

Se alle ansatte i foretaket

Styret

Styret i Akershus KollektivTerminaler FKF består av:

  • Per E. Syvertsen (leder)
  • Kristin Slyngstad (medlem)
  • Erlend Helle (medlem)
  • Oddmund Olsen (medlem - ansattes representant)
  • Jafar Altememy (Adm.dir)

Organisering 

Se organisasjonskart på foretakets nettside.

Årsrapporter

Se åprsrapporter for AKT på foretakets nettside.

Fant du det du lette etter på denne siden?

Ja Nei

Trykk send-knappen for å registrere din tilbakemelding. Det er valgfritt å legge til en melding. Dersom du ønsker svar på henvendelsen din, kan du også legge inn din epostadresse, så tar vi kontakt med deg.

Fyll ut skjemaet