1. Hopp til innhold
  2. Hopp til meny
  3. Hopp til hurtigsøk
Akershus fylkeskommune er fra 01.01.2020 en del av Viken fylkeskommune. Disse nettsidene oppdateres ikke. Se oppdatert informasjon om fylkeskommunen på www.viken.no

Nyheter fra AFK eiendom FKF


Filtrering av artikellisten

Nye regler for utleie av fylkeskommunale bygg

En av Akershus fylkeskommunes politiske målsetninger er å være en ressurs for lokalsamfunnet, blant annet gjennom utleie av skolebygg. En ny og enhetlig utleiepraksis av fylkeskommunale bygg ble vedtatt av fylkestinget 16. juni.

Markerte gjenåpningen av Årnes tannklinikk

Fredag 31. januar markerte tannhelsetjenesten i Akershus at Årnes tannklinikk er åpen igjen etter oppussing og utvidelse. Tannklinikken fremstår nå som helt ny.

Åpnet flerbrukshall på Skedsmo

Fylkesordfører Anette Solli klippet snoren da idrettshallen på Skedsmo videregående skole ble formelt åpnet torsdag 5. desember. Byggeprosjektet har vært et samarbeid mellom Akershus fylkeskommune og Skedsmo kommune.

Åpnet ny tannklinikk og nytt auditorium på Dønski

Fylkesordfører Nils Aage Jegstad åpnet torsdag 5. september nye Dønski tannklinikk og det nye auditoriet ved Dønski videregående skole i Bærum.

Fant du det du lette etter på denne siden?

Ja Nei

Trykk send-knappen for å registrere din tilbakemelding. Det er valgfritt å legge til en melding. Dersom du ønsker svar på henvendelsen din, kan du også legge inn din epostadresse, så tar vi kontakt med deg.

Fyll ut skjemaet