1. Hopp til innhold
  2. Hopp til meny
  3. Hopp til hurtigsøk
Akershus fylkeskommune er fra 01.01.2020 en del av Viken fylkeskommune. Disse nettsidene oppdateres ikke. Se oppdatert informasjon om fylkeskommunen på www.viken.no

Nyheter fra AFK eiendom FKF


Filtrering av artikellisten

Salg av «gamle» Ås tannklinikk

18. mai ble bygget som tidligere huset Ås tannklinikk solgt.

Totalentreprenør valgt til inneklimaprosjekt på Bjertnes

AFK eiendom FKF har signert kontrakt med totalentreprenør til inneklimaprosjekt på Bjertnes vgs. Prosjektet har oppstart til sommeren.

AFK eiendoms nye prosjektdirektør

Roger Morsund kommer fra stillingen som seksjonsleder i Undervisningsbygg Oslo KF og har store ambisjoner for eiendomsforetaket til Akershus fylkeskommune i årene som kommer.

Søker lærlinger i byggdrifterfaget

Ønsker du en variert arbeidshverdag og frihet under ansvar i lærlingtiden? Da kan du søke om lærlingplass i AFK eiendom FKF innen fristen 26. mars.

Ny tannklinikk på Ås åpnet

Fylkesordfører Anette Solli stod for den offisielle åpningen av ny og topp moderne tannklinikk på Ås 26. januar. Klinikken har ti behandlingsrom og gir tilbud til befolkningen i Vestby, Frogn og Ås.

Nytt bussanlegg i Nittedal

Akershus fylkeskommune har kjøpt en eiendom på Kjul i Nittedal for etablering av et nytt bussanlegg.

Nybygg på Ski videregående skole åpnet

Tilbygget på Ski videregående skole ble offisielt åpnet onsdag 19. oktober. Fylkesvaraordfører Lars Salvesen klippet snora og gratulerte elever og ansatte med nytt auditorium og ny kantine.

Nytt bygg for Roald Amundsen vgs åpnet

Roald Amundsen videregående skole åpnet 5. april nytt bygg og ombygde lokaler. - Videregående opplæring er fylkeskommunens aller viktigste oppgave. Bygningene er viktige, men det er innholde; elevene og de ansatte, som har størst betydning, sa fylkesordfører Anette Solli.

Gjør Akershus-skolene grønne

- Framtidens skolebygg skal ha miljøvennlige løsninger, sier administrerende direktør i AFK eiendom FKF Kenneth Johnsen.

Avtale om nye Jessheim videregående skole signert

Akershus fylkeskommune og Veidekke Entreprenør AS har signert en avtale om bygging og drift av nye Jessheim videregående skole. Den nye skolen skal stå klar i 2017 og vil eies og driftes av Veidekke Entreprenør AS.

Fant du det du lette etter på denne siden?

Ja Nei

Trykk send-knappen for å registrere din tilbakemelding. Det er valgfritt å legge til en melding. Dersom du ønsker svar på henvendelsen din, kan du også legge inn din epostadresse, så tar vi kontakt med deg.

Fyll ut skjemaet