1. Hopp til innhold
  2. Hopp til meny
  3. Hopp til hurtigsøk
Akershus fylkeskommune er fra 01.01.2020 en del av Viken fylkeskommune. Disse nettsidene oppdateres ikke. Se oppdatert informasjon om fylkeskommunen på www.viken.no

Nyheter fra AFK eiendom FKF


Filtrering av artikellisten

Blinker ut mulige Viken-hovedkontorer

Flere eiendommer i Sandvika og på Lysaker er aktuelle: Nå starter de folkevalgte jakten på det som skal bli hovedkontoret til Viken fylkeskommune.

Årsrapport for AFK eiendom FKF 2017

I 2017 har AFK eiendom FKF fokusert på sin kjernevirksomhet – gjennomføring av byggeprosjekter, eiendomsforvaltning og eiendomsutvikling. Foretaket har også implementert nødvendige organisasjonsendringer.

Slik skal fylkeskommunen bygge flere idrettshaller

Nylig ble det inngått en samarbeidsavtale mellom Bærum kommune og Akershus fylkeskommune om bygging av ny flerbrukshall ved Eikeli videregående skole. Kostnaden blir delt mellom fylkeskommunen og kommunen. Det kan bli flere slike avtaler fremover.

Detaljregulering i Ski sentrum, videregående skole og boliger - Varsel om oppstart av planarbeid

Akershus fylkeskommune og AFK eiendom FKF kunngjør igangsettelsen av arbeid med detaljregulering for ny videregående skole i Ski sentrum. Innspill og merknader som kan ha betydning for planarbeidet leveres innen 19.03.2018.

Fylkeskommunen går nye veier for å skape trivsel

Involvering og brukermedvirkning er sentralt i alle byggeprosjekter. I januar i år tok Akershus fylkeskommune dette ett skritt videre, ved å inkludere barne- og ungdomsrådet i planleggingen av en ny skole.

Snart skal de velge studieretning

Elevene på vg1 bygg- og anleggsteknikk på Skedsmo videregående skole skal snart velge vg2-fag. I disse dager arrangerer skolen infosamlinger som skal hjelpe elevene med å gjøre riktige valg.

Fylkeskommunen tar i bruk moderne teknologi

Kontrollørene bruker nettbrett og andre smarte løsninger for å dokumentere feil når de kontrollerer det elektriske anlegget på skolene.

Signering av avtale for Askerholmen tannklinikk

22. januar signerte eiendomsforetaket AFK eiendom FKF leieavtale for nye Askerholmen tannklinikk. Klinikken åpner i løpet av høsten 2019.

Akershus fylkeskommune satser på gjenbruk

Ombyggingsprosjektet på Sørumsand videregående skole viser at man med god planlegging kan spare både miljø og penger.

Elever fra Rosenvilde videregående skole imponerte

4. november presenterte et utvalg elever fra tre naturfagklasser ved Rosenvilde videregående skole sine løsningsforslag for å øke bruken av fornybar energi på skolen de selv er elever ved. Svarene imponerte.

Fant du det du lette etter på denne siden?

Ja Nei

Trykk send-knappen for å registrere din tilbakemelding. Det er valgfritt å legge til en melding. Dersom du ønsker svar på henvendelsen din, kan du også legge inn din epostadresse, så tar vi kontakt med deg.

Fyll ut skjemaet