1. Hopp til innhold
  2. Hopp til meny
  3. Hopp til hurtigsøk
Akershus fylkeskommune er fra 01.01.2020 en del av Viken fylkeskommune. Disse nettsidene oppdateres ikke. Se oppdatert informasjon om fylkeskommunen på www.viken.no

Nyheter fra AFK eiendom FKF


Filtrering av artikellisten

Prosjekt med mål om å redusere klimagassutslipp

En ny videregående skole i Ski vil etter planen stå ferdig i 2023. I forbindelse med prosjektet er det etablert et klimasatsprosjekt, hvor målet er å finne fremtidsrettede og effektive løsninger knyttet til transport og drift.

Med eget initiativ for miljøet

AFK eiendom FKF går nye veier for at fylkeskommunen skal nå sine klimamål.

Bestod med glans

Eirik Knoph Ask (21) er AFK eiendom FKFs første uteksaminerte lærling i byggdrifterfaget. Han har også fått et vikariat som driftsoperatør på Lillestrøm videregående skole.

Åpning av ny tannklinikk på Bjørkelangen

13. februar var det offisiell åpning av en ny og moderne tannklinikk, sentralt plassert på Bjørkelangen.

Bussanlegget på Kjul tar form

Arbeidene med nytt bussanlegg på Kjul i Nittedal går for fullt. Bussanlegget skal stå ferdig allerede til sommeren.

Slik skal fylkeskommunen motvirke arbeidslivskriminalitet

Akershus fylkeskommune stiller nye og strengere krav til leverandører for å motvirke sosial dumping og arbeidslivskriminalitet i offentlige kontrakter.

Avsluttet kartlegging av radon

AFK eiendom FKF har kartlagt forekomsten av radon i fylkeskommunens bygg. Resultatet viser at forekomsten av radon nå er innenfor akseptable verdier på alle skoler og tannklinikker.

Inneklimaprosjekt på Bjertnes vgs ferdigstilt

Prosjektet hadde oppstart i juni 2017 og nå, litt over ett år senere, er Bjertnes videregående skole nesten ikke til å kjenne igjen. Både innvendig og utvendig har skolen fått et skikkelig løft.

- Fysisk læringsmiljø legger rammer for kvaliteten på læringen

30.-31. oktober arrangerte Utdanningsdirektoratet den årlige nasjonale konferansen om fysisk læringsmiljø på Gardermoen, i samarbeid med Akershus fylkeskommune og Ullensaker kommune.

Åpning av nytt glasstak på Vestby videregående skole

Glasstaket i hovedbygget er erstattet med et nytt flatt tak og vinduer på sidene. Det nye taket ble offisielt åpnet 18. oktober.

Fant du det du lette etter på denne siden?

Ja Nei

Trykk send-knappen for å registrere din tilbakemelding. Det er valgfritt å legge til en melding. Dersom du ønsker svar på henvendelsen din, kan du også legge inn din epostadresse, så tar vi kontakt med deg.

Fyll ut skjemaet