1. Hopp til innhold
  2. Hopp til meny
  3. Hopp til hurtigsøk
Akershus fylkeskommune er fra 01.01.2020 en del av Viken fylkeskommune. Disse nettsidene oppdateres ikke. Se oppdatert informasjon om fylkeskommunen på www.viken.no

Bestod med glans

Eirik Knoph Ask (21) er AFK eiendom FKFs første uteksaminerte lærling i byggdrifterfaget. Han har også fått et vikariat som driftsoperatør på Lillestrøm videregående skole.

Eirik fikk karakteren «5» på sin skriftlige eksamen før jul og aller høyeste karakter på fagprøven før vinterferien. Han er dermed først ut av foretakets lærlinger til å bestå eksamen og fagprøve.

- Jeg er veldig glad og fornøyd – og stolt, over å være den første lærlingen i foretaket til å bli uteksaminert. Jeg håper det kan være til inspirasjon for de andre lærlingene og ønsker dem lykke til med eksamen og fagprøve når den tid kommer, sier Eirik.

Eirik gjennomførte fagprøven på Frogn videregående skole. Prøven gikk over tre dager. Den første dagen fikk han overlevert oppgavene og ble bedt om å lage en tidsplan for gjennomføring. Den andre dagen utførte han oppgavene og den tredje dagen vurderte sensorene arbeidene og ga sin vurdering.  

- Jeg er glad for at det gikk så bra som deg gjorde – jeg var langt fra så sikker. Ekstra morsomt synes jeg det er at de to sensorene sa at de aldri tidligere har vurdert en så ung kandidat så godt.

Kst. eiendomsdirektør i AFK eiendom FKF, Henning Bråthen, er meget godt fornøyd med innsatsen til lærlingen.

- Jeg synes Eirik har gjort en stor bragd. Det er naturligvis stort for han, men også for eiendomsavdelingen og foretaket. Gratulerer masse!

Eirik Knoph Ask har også fått et vikariat som driftsoperatør på Lillestrøm videregående skole. Vikariatet utløper ved årsskiftet.

 

 

Les flere artikler

? Av alle de oppgavene og prosjektene jeg har bidratt til gjennom 23 år i Akershus fylkeskommune er denne prosessen absolutt blant topp 5, sier Karin O'Sullivan, fra avdeling for plan, næring og miljø i Akershus fylkeskommune.

Akershus fylkeskommune er miljøsertifisert

17.12.2019

Les hele artikkelen

Slik kan bygg A se ut i fremtiden.

Entreprenør valgt til utbygging av Ås vgs

10.12.2019

Les hele artikkelen

Stortingspresident Tone Wilhelmsen Trøen besøkte elevene ved Lillestrøm vgs-

Stortingspresidenten besøkte Lillestrøm vgs for demokratiopplæring

27.11.2019

Les hele artikkelen

SETT-konferansen er en fagkonferanse hvor innovativ og digital læring står i høysetet.

SETT-konferansen setter fagfornyelsen på dagsorden

25.11.2019

Les hele artikkelen

Fant du det du lette etter på denne siden?

Ja Nei

Trykk send-knappen for å registrere din tilbakemelding. Det er valgfritt å legge til en melding. Dersom du ønsker svar på henvendelsen din, kan du også legge inn din epostadresse, så tar vi kontakt med deg.

Fyll ut skjemaet