1. Hopp til innhold
  2. Hopp til meny
  3. Hopp til hurtigsøk
Akershus fylkeskommune er fra 01.01.2020 en del av Viken fylkeskommune. Disse nettsidene oppdateres ikke. Se oppdatert informasjon om fylkeskommunen på www.viken.no

Entreprenør valgt til bygging av Kjul Bussanlegg

ArealBygg AS blir totalentreprenør for bussanlegget på Kjul i Nittedal.

Prosjektet omfatter bygging av et nytt bussanlegg på Kjul bestående av fire verkstedhaller, vaskehall, lokaler for administrasjon og lager. I tillegg skal det etableres oppstillingsplasser for busser, med tankanlegg forberedt for biodiesel, biogass og el. Det gamle bussanlegget er nå revet.

22. august signerte foretaket avtale med ArealBygg AS, som blir totalentreprenør for prosjektet (bygg og utomhusanlegg). ArealBygg AS har lang og bred erfaring fra byggebransjen, og har blant annet bygget på oppdrag for Ringnes AS og Rema 1000 AS. Bedriften har kontorer i Nittedal.

Arbeidene starter umiddelbart etter at igangsettelsestillatelse er gitt av kommunen. Prosjektet har en stram tidsplan og skal være ferdig 25. juni 2019.

AFK eiendom FKF er byggherre. Når bygget er ferdig skal eiendommen forvaltes og driftes av Akershus KollektivTerminaler FKF.

Daglig leder Hans Petter Hjertum i ArealBygg AS er glad for tilliten og ser frem til å komme i gang med arbeidet.

- Vi er glad for tilliten som foretaket viser oss og ser frem til det videre samarbeidet. Det er et middels stort bygg med store utomhusområder og stram tidsplan, så dette er en spennende utfordring for oss. Men vi er klare, sier Hjertum. 

-  Kjul bussanlegg er det første bussanlegget vi er byggherre for, så dette er en merkedag for oss. Vi ønsker ArealBygg AS lykke til med oppgaven, sier administrerende direktør Kenneth Johnsen i AFK eiendom FKF.

 

Prosjektside 

 

 

Les flere artikler

Fylkesrådsleder Tonje Brenna og Jafar Altememy, administrerende direktør i Akershus kollektivTerminaler FKF.

Akershus kollektivTerminaler FKF fortsetter i Viken

18.12.2019

Les hele artikkelen

Drosjer på holdeplass i Akershus

Slik blir drosjetjenesten i Viken

02.12.2019

Les hele artikkelen

Varaordfører i Eidsvoll kommune, Hege Svendsen, og fylkesvaraordfører i Akershus fylkeskommune Lars Salvesen klippet snoren for å vise at gang- og sykkelveien ble åpnet 21. november.

Ny gang- og sykkelvei i Dal

21.11.2019

Les hele artikkelen

Leder for hovedutvalg for samferdsel, Solveig Schytz (f.v), fylkesordfører Anette Solli, og ordfører i Asker, Lene Conradi, ble med båten fra Aker brygge, etter at de nye avgangene ble satt i drift.

Flere avganger med båt fra Vollen og Slemmestad

07.10.2019

Les hele artikkelen

Fant du det du lette etter på denne siden?

Ja Nei

Trykk send-knappen for å registrere din tilbakemelding. Det er valgfritt å legge til en melding. Dersom du ønsker svar på henvendelsen din, kan du også legge inn din epostadresse, så tar vi kontakt med deg.

Fyll ut skjemaet