1. Hopp til innhold
  2. Hopp til meny
  3. Hopp til hurtigsøk

Slik blir 17. mai på Eidsvoll

Eidsvollsbygningen er det historiske stedet i Akershus hvor Norges grunnlov ble skrevet ned i 1814, og grunnen til at vi feirer 17. mai. Da er det ikke rart at mange kommer hit for å feire nasjonaldagen.

I tillegg til barne-tog, flaggheising, og leker for barna, kan man også ta turen inn i Eidsvollsbygningen for en spesialomvisning (NB: koster penger).

Det er mange som er spente på kveldsarrangementet ved Eidsvollsbygningen, som er gratis. Festlighetene starter, ikke uventet, klokken 18.14. Her vil publikum bli underholdt av korsang og taler. Årets hovedtaler er stortingsrepresentant og leder for Senterpartiet, Trygve Slagsvold Vedum.

Årets lokale artist har lenge vært regnet som et av landets største musikktalenter. Marius Lien fra Nes, lever og ånder for blues. Kveldsarrangementet avsluttes med konsert med Elisabeth Andreassen. Bettan er av våre mest folkekjære artister og har et stort publikum og et stort hjerte. I parken ved Eidsvollsbygningen blir det sanger på både norsk og litt svensk.

For å se hele 17. mai-programmet på Eidsvoll, kan du lese mer her.

 

 

Les flere artikler

Fylkesrådsleder Tonje Brenna og Jafar Altememy, administrerende direktør i Akershus kollektivTerminaler FKF.

Akershus kollektivTerminaler FKF fortsetter i Viken

18.12.2019

Les hele artikkelen

? Av alle de oppgavene og prosjektene jeg har bidratt til gjennom 23 år i Akershus fylkeskommune er denne prosessen absolutt blant topp 5, sier Karin O'Sullivan, fra avdeling for plan, næring og miljø i Akershus fylkeskommune.

Akershus fylkeskommune er miljøsertifisert

17.12.2019

Les hele artikkelen

Slik kan bygg A se ut i fremtiden.

Entreprenør valgt til utbygging av Ås vgs

10.12.2019

Les hele artikkelen

Ett av ti moderne behandlingsrom.

Åpning av ny tannklinikk i Asker sentrum

09.12.2019

Les hele artikkelen

Fant du det du lette etter på denne siden?

Ja Nei

Trykk send-knappen for å registrere din tilbakemelding. Det er valgfritt å legge til en melding. Dersom du ønsker svar på henvendelsen din, kan du også legge inn din epostadresse, så tar vi kontakt med deg.

Fyll ut skjemaet