1. Hopp til innhold
  2. Hopp til meny
  3. Hopp til hurtigsøk

Nytt serviceopplegg på Oslo Bussterminal

Mandag 4. september innførte Akershus KollektivTerminaler FKF et oppdatert servicetilbud ved Oslo Bussterminal. Det ble markert med kaffe og boller til de reisende.

For å skape økt kundetilfredshet, er kundevertene tilgjengelig ute på gulvet i terminalen for å hjelpe med informasjon og billettkjøp på app og automat. Det er nå ikke lenger mulig å kjøpe billett i skranken ved Oslo Bussterminal.

-Vi kan tilby de reisende en forenklet, selvbetjent og modernisert reisehverdag, lett tilgjengelig på mobilen. Det å være tydelig til stede ute på gulvet der folk ferdes, vil gi økt kundetilfredshet, sier Jafar Altememy, administrerende direktør i Akershus KollektivTerminaler FKF.

Slik kjøper du bussbillett

Billetter kjøpes med Ruters billettapp, og på nettsidene Swebus.se og nettbuss.no. Ruterbillett og Nettbussbillett kan også kjøpes på billettautomater som finnes utplassert på bussterminalen. Ruterbilletter kan fortsatt kjøpes hos Narvesen og Deli de Luca, og Swebussbillett kan kjøpes i Mix kiosken. For øvrige billetter og busselskaper; søk busselskap eller din reiseplan på nett.

50 000 innom hver dag

Oslo Bussterminal er Norges tredje største transportterminal, med ca 50 000 reisende og over 1350 bussbevegelser per dag. Akershus KollektivTerminaler FKF har ansvaret for drift og utvikling av fylkeskommunens bussterminaler, stoppesteder, brygger og bussanlegg, samt innfartsparkeringsplasser.

 

 

Les flere artikler

Snorklipping: Solveig Schytz og Jafar Altememy

Åpning av nytt bussanlegg i Nittedal

06.09.2019

Les hele artikkelen

Fylkesordfører Anette Solli og samferdselsminister Ketil Solvik-Olsen på lanseringen av appen Entur 8. februar.

Ny app gjør det enklere å reise kollektivt

08.02.2018

Les hele artikkelen

Jobbet med å peke på satsingsområder for strategi for universell utforming i kollektivtransporten. 28 deltakere; fra Ruter, Statens vegvesen, Akershus kollektivterminaler FKF, fylkeskommunen og de fylkeskommunale rådene.

Et kollektivtilbud for flest mulig

05.12.2017

Les hele artikkelen

Illustrasjon av hvordan den Oslo Bussterminal vil se ut etter ombyggingen.

Slik blir Oslo Bussterminal

07.09.2017

Les hele artikkelen

Fant du det du lette etter på denne siden?

Ja Nei

Trykk send-knappen for å registrere din tilbakemelding. Det er valgfritt å legge til en melding. Dersom du ønsker svar på henvendelsen din, kan du også legge inn din epostadresse, så tar vi kontakt med deg.

Fyll ut skjemaet