1. Hopp til innhold
  2. Hopp til meny
  3. Hopp til hurtigsøk

Nyheter


Filtrering av artikellisten

Frivillighetskonferanse om Viken   

Over 100 representanter fra frivillige organisasjoner deltok på årets frivillighetskonferanse 9. mai. De frivillige organisasjonenes samspill med den framtidige Viken fylkeskommune stod på dagsorden.

Rekordtildeling på 167 millioner til Akershus

Akershus ble i statsråd 10. mai tildelt 167 686 000 kroner i spillemidler til anlegg for idrett, friluftsliv og fysisk aktivitet. Dette er det høyeste spillemiddelbeløpet som noensinne er tildelt et fylke.

Sykkelhotell åpnet på Rosenholm stasjon

152 parkeringsplasser for sykkel står nå klar til bruk for togpendlere i Oppegård. Ordfører Thomas Sjøvold og Solveig Schytz, leder for hovedutvalg for samferdsel, åpnet det nye sykkelhotellet på Rosenholm stasjon 10. mai.

- Aida blir spektakulær

Operasjef Anne Felberg ved Oscarsborgoperaen mener Aida er en forestilling som man ikke bør gå glipp av. I august blir det satt opp hele åtte forestillinger på Oscarsborg i Oslofjorden.

Vil du prøve-danse for DanseFOT?

For alle elever i Akershus som begynner i 8. – 10. trinn til høsten, kan nå søke om å komme inn til prøve-dans lørdag 25. mai.

Kronprinsessens Bokbane skal øke leselysten

For å få flere Akershus-ungdom til å sette større pris på en god bok, inviterte kronprinsesse Mette-Marit elever fra Rosenvilde videregående skole til Bekkestua bibliotek.

Lag nytt fylkesordførerkjede for Viken fylkeskommune

Viken fylkeskommune inviterer gullsmeder til konkurranse for å lage fylkesordførerkjede for den nye fylkeskommunen.

Felles billettstruktur i Viken fra 2020

I en ny felles billettstruktur for kollektivtrafikken i Viken ønsker fellesnemnda blant annet at barnebillett skal gjelde til og med 19 år. Dette er en del av arbeidet med samordning av billettyper som skal gjelde i Viken fylkeskommune fra 2020. 

Bærum og Asker får elbusser

Til neste sommer settes det inn 41 elektriske busser i Asker og Bærum. Innen 2025 skal alle ordinære busser i Bærum være elektriske.

Inspirasjon til mer sykling

- Det er veldig mange som sykler til skolen, det er faktisk kamp om å få plass på sykkelstativene, fortalte elevene fra Vevelstadåsen skole til de rundt 70 deltakerne på regional sykkelkonferanse i Akershus 24. april.

Fant du det du lette etter på denne siden?

Ja Nei

Trykk send-knappen for å registrere din tilbakemelding. Det er valgfritt å legge til en melding. Dersom du ønsker svar på henvendelsen din, kan du også legge inn din epostadresse, så tar vi kontakt med deg.

Fyll ut skjemaet