1. Hopp til innhold
  2. Hopp til meny
  3. Hopp til hurtigsøk

Nyheter


Filtrering av artikellisten

- Skole-NM blir veldig spennende

Emilie Hansen Wilhelmsen og Celina Paalerud fra Drømtorp videregående skole skal konkurrere på hjemmebane under Skole-NM i Barne- og ungdomsarbeiderfaget.

Ser etter fremtidens Sigrid og Karpe

Talentprogrammet MØST Wanted hjelper hvert år unge talenter i regionen som står på terskelen til musikkbransjen. Nå ser vi etter fremtidens Sigrid eller fremtidens konsertarrangører.

Bærum kommune er nominert til Årets trafikksikkerhetskommune 2019

Akershus fylkeskommune har nominert Bærum kommune som kandidat til Samferdselsdepartementets trafikksikkerhetspris «Årets trafikksikkerhetskommune 2019».

Dagens TT-ordninger videreføres i Viken fylkeskommune

Eksisterende retningslinjer for dagens TT-ordninger i Buskerud, Østfold og Akershus videreføres i 2020 når Viken fylkeskommune er etablert. Det samme gjelder for retningslinjer for skoleskyss.

- Dette bør være Vikens nye fylkesvåpen

Fellesnemnda i Viken gikk etter en debatt enstemmig inn for at forslaget «Trippel fjellspeiling i vann» blir nytt fylkesvåpen for Viken fylkeskommune. Nå skal de tre fylkestingene i Akershus, Buskerud og Østfold gjøre endelig vedtak.

Ønsker blindsonene synlig

Det er flere ulykker med syklister rundt lastebiler enn det er med syklister rundt buss. Hvorfor er det slik?

Skolesekkens program for 2019/20 er klart!

Den kulturelle skolesekkens program for de videregående skolene og Tilrettelagt kommende skoleår er nå klart. Med navn som Karpe, Simon Stranger og Bendik på listen, har akershuselevene et givende kulturår i vente.

Dette er årets beste lærebedrift 2018 i Akershus

Det ble jubel og seiersrus da Ringnes Supply Company AS ble kåret til «årets beste lærebedrift 2018» under fag- og svennebrevutdelingen i Sandvika 14. mars.

Sikrer ungdommen læreplass

Med sirlige underskrifter signeres avtaler av stor betydning for ungdommers yrkesfremtid.

Fortsatt vekst i kollektivtrafikken

Nye tall fra Ruter viser en trafikkvekst i Akershus på 4,9 prosent i 2018. I Oslo og Akershus var det totalt 387 millioner påstigninger, hele 16 millioner flere enn i 2017.

Fant du det du lette etter på denne siden?

Ja Nei

Trykk send-knappen for å registrere din tilbakemelding. Det er valgfritt å legge til en melding. Dersom du ønsker svar på henvendelsen din, kan du også legge inn din epostadresse, så tar vi kontakt med deg.

Fyll ut skjemaet