1. Hopp til innhold
  2. Hopp til meny
  3. Hopp til hurtigsøk

Nyheter


Filtrering av artikellisten

Velkommen til Akershusskolen!

19. august er det skolestart for de videregående skolene i Akershus. Vi ønsker 23000 nye og gamle elever vel møtt til et nytt skoleår!

Skoler i Akershus mottok over 1 million kroner til «Den teknologiske skolesekken»

14 videregående skoler i Akershus fikk innvilget sine søknader, og vil dele 1 050 000 kroner til utstyr for programmering.

Bytter ut sommerferien med skole

Over 30 ungdomsskoleelever fra Akershus har byttet ut strandstolen med skolestolen, for å bli bedre kjent med hvilke yrkesfag de kan velge etter fullført 10. klasse.

Lektor 2 for yrkesfag - Ny satsning innenfor yrkesfagløftet

Bedrifter og skoler kan nå søke om midler til Lektor 2 for yrkesfag. Ordningen skal bidra til å skape relasjoner mellom skole og arbeidsliv og styrke den yrkesfaglige opplæringen.

Hennes Majestet Dronningen kommer til Aida-forestillingen

Onsdag 21. august vil Hennes Majestet Dronningen dra ut til Oscarsborg med Kongeskipet for å overvære Aida.

Husk å stemme ved fylkestingsvalget

Frem til valget kan du se 5 animasjoner om hva fylkeskommunen har ansvar for. Bruk stemmeretten til å påvirke hvilke politikere som skal ta beslutninger på disse områdene og mye mer i ditt nye fylke.

Vant NM - med utdanning fra Strømmen vgs

Tidligere Strømmen-elev, Sivert Dal, tok NM-tittelen for energimontørlærlinger under REN Metodedager 2019.

22 245 søkere får nå tilbud om skoleplass

Resultatet av første inntak til videregående skoler i Akershus fylkeskommune er nå klart, og 22 245 søkere får i disse dager tilbud om skoleplass. Søkere må svare på tilbud om plass innen 19. juli.

Søk tilskudd til klimatiltak! 

Kommuner og private aktører kan nå søke tilskudd til en rekke klima-tiltak i Akershus. Tilskuddene skal bidra til økt infrastruktur for elkjøretøy og reduksjon av klimagasser. Søknadsfristene er i august og september. 

Del dine beste sommerbilder fra Akershus i sommerkonkurranse

En perfekt solnedgang, et herlig stup i sjøen, eller et idyllisk sted i skogen. Del ditt beste sommerbilde som er tatt fra Akershus fylke, da har du sjansen til å vinne 10 kinobilletter.

Fant du det du lette etter på denne siden?

Ja Nei

Trykk send-knappen for å registrere din tilbakemelding. Det er valgfritt å legge til en melding. Dersom du ønsker svar på henvendelsen din, kan du også legge inn din epostadresse, så tar vi kontakt med deg.

Fyll ut skjemaet