1. Hopp til innhold
  2. Hopp til meny
  3. Hopp til hurtigsøk

Nyheter


Filtrering av artikellisten

Nye Oslo Bussterminal åpnet

En ny og modernisert Oslo Bussterminal ble offisielt åpnet torsdag 22. august. - Det stort løft for området og en hyggeligere og bedre hverdag både for de reisende og for alle som jobber her, sa fylkesordfører Anette Solli i sin åpningstale.

- Velkommen til Akershusskolen!

For elevene på Jessheim videregående skole ble det en spesielt høytidsstemt første skoledag tirsdag 20. august. Der møtte kunnskaps- og integreringsminister Jan Tore Sanner nye elever, sammen med fylkesvaraordfører i Akershus, Lars Salvesen.

Videregående skoler i Viken satser på mer økologisk

Når 25 fylkeskommunale kantiner fra Akershus og Buskerud skal legge om til bærekraftig drift hjelper det med inspirasjon fra noen som har lykkes. 14. august var de på besøk på Strømmen videregående skole.

Akershus har fått to nye rektorer til det nye skoleåret

Både Vestby- og Jessheim videregående skole (vgs) får en ny rektor hver til det nye skolesemesteret etter sommeren.

Aida-premiere ble utsolgt

Opera-forestillingen Aida på Oscarsborg festning ble fullbooket, da den gikk av stabelen 14. august.

Vinnerne av Akershus sommerkonkurranse er kåret

I sommer har Akershus hatt en bildekonkurranse gående på Facebook. Nå er fem heldige vinnere kåret. Se alle vinnerbildene i bildekarusellen.

Velkommen til Akershusskolen!

19. august er det skolestart for de videregående skolene i Akershus. Vi ønsker 23000 nye og gamle elever vel møtt til et nytt skoleår!

Skoler i Akershus mottok over 1 million kroner til «Den teknologiske skolesekken»

14 videregående skoler i Akershus fikk innvilget sine søknader, og vil dele 1 050 000 kroner til utstyr for programmering.

Bytter ut sommerferien med skole

Over 30 ungdomsskoleelever fra Akershus har byttet ut strandstolen med skolestolen, for å bli bedre kjent med hvilke yrkesfag de kan velge etter fullført 10. klasse.

Lektor 2 for yrkesfag - Ny satsning innenfor yrkesfagløftet

Bedrifter og skoler kan nå søke om midler til Lektor 2 for yrkesfag. Ordningen skal bidra til å skape relasjoner mellom skole og arbeidsliv og styrke den yrkesfaglige opplæringen.

Fant du det du lette etter på denne siden?

Ja Nei

Trykk send-knappen for å registrere din tilbakemelding. Det er valgfritt å legge til en melding. Dersom du ønsker svar på henvendelsen din, kan du også legge inn din epostadresse, så tar vi kontakt med deg.

Fyll ut skjemaet