1. Hopp til innhold
  2. Hopp til meny
  3. Hopp til hurtigsøk
Akershus fylkeskommune er fra 01.01.2020 en del av Viken fylkeskommune. Disse nettsidene oppdateres ikke. Se oppdatert informasjon om fylkeskommunen på www.viken.no

Nyheter


Filtrering av artikellisten

Ny gang- og sykkelvei i Sørumsand

Ny gang- og sykkelvei mellom Sørumsand og Monsrudveien langs fylkesvei 171 er nå offisielt åpnet. - Dette er viktig for å bedre trafikksikkerheten i området for gående og syklende, og da spesielt skolebarn, sier Solveig Schytz, hovedutvalgsleder for samferdsel i Akershus.

Klare til innsats for kvinners rettigheter

20. oktober går TV-aksjonen 2019 av stabelen. Forberedelsene i Akershus er godt i gang, og fylkets siste aksjonskomité hadde høstens første samling tirsdag 20. august.

Urpremiere En Bølge, Honolulu Queen, Youth

DanseFOT/Nagelhus Schia Productions vil fremføre urpremiere i Bærum Kulturhus.

Nytt elbussanlegg på plass på Romerike

21. august gjenåpnet Leiraveien bussanlegg på Lillestrøm i ny drakt. Elbussanlegget, som blir base for 22 elbusser som kjører på Romerike og i Oslo, blir blant Norges største.

Nye Oslo Bussterminal åpnet

En ny og modernisert Oslo Bussterminal ble offisielt åpnet torsdag 22. august. - Det stort løft for området og en hyggeligere og bedre hverdag både for de reisende og for alle som jobber her, sa fylkesordfører Anette Solli i sin åpningstale.

- Velkommen til Akershusskolen!

For elevene på Jessheim videregående skole ble det en spesielt høytidsstemt første skoledag tirsdag 20. august. Der møtte kunnskaps- og integreringsminister Jan Tore Sanner nye elever, sammen med fylkesvaraordfører i Akershus, Lars Salvesen.

Videregående skoler i Viken satser på mer økologisk

Når 25 fylkeskommunale kantiner fra Akershus og Buskerud skal legge om til bærekraftig drift hjelper det med inspirasjon fra noen som har lykkes. 14. august var de på besøk på Strømmen videregående skole.

Akershus har fått to nye rektorer til det nye skoleåret

Både Vestby- og Jessheim videregående skole (vgs) får en ny rektor hver til det nye skolesemesteret etter sommeren.

Aida-premiere ble utsolgt

Opera-forestillingen Aida på Oscarsborg festning ble fullbooket, da den gikk av stabelen 14. august.

Vinnerne av Akershus sommerkonkurranse er kåret

I sommer har Akershus hatt en bildekonkurranse gående på Facebook. Nå er fem heldige vinnere kåret. Se alle vinnerbildene i bildekarusellen.

Fant du det du lette etter på denne siden?

Ja Nei

Trykk send-knappen for å registrere din tilbakemelding. Det er valgfritt å legge til en melding. Dersom du ønsker svar på henvendelsen din, kan du også legge inn din epostadresse, så tar vi kontakt med deg.

Fyll ut skjemaet