1. Hopp til innhold
  2. Hopp til meny
  3. Hopp til hurtigsøk
Akershus fylkeskommune er fra 01.01.2020 en del av Viken fylkeskommune. Disse nettsidene oppdateres ikke. Se oppdatert informasjon om fylkeskommunen på www.viken.no

Nyheter


Filtrering av artikellisten

Nå skal alle digitaliseres!

Mange sliter med å holde følge i den digitale utviklingen som raser fremover. De kan føle et utenforskap, som Digital festival ønsker å gjøre noe med.

Europeiske lærerstudenter er på plass i Akershus

Gjennom Erasmus + programmet har syv videregående skoler i Akershus fått lærerstudenter fra europeiske land for å støtte fremmedspråkundervisningen.

Her er de folkevalgte i Viken

566 180 stemmer har valgt inn 87 representanter til Viken fylkesting.

Valgresultatet i Viken

Etter valget skal fylket gjøre kontrolltelling og registrere personstemmer. Fylkesvalgstyret godkjenner opptellingen og mandatfordelingen i sitt møte 18. september.

Åpning av nytt bussanlegg i Nittedal

Torsdag 5. september ble et nytt og moderne bussanlegg på Kjul i Nittedal offisielt åpnet. - Nytt bussanlegg med vaskehall, verksted, el-tilkobling for busser, garderober og pauserom for sjåførene er nødvendige brikker i det store kollektivtrafikk-puslespillet, sier Solveig Schytz, leder av hovedutvalg for samferdsel.

På jakt etter lærebedrifter

Akershus fylkeskommune jobber for at alle kvalifiserte lærlinger skal få læreplass. Derfor inviterte fylkeskommunen inn til «møteplass om fagopplæring» for å diskutere hvordan fylket skal få flere læreplasser og lærebedrifter.

Første elektriske Nesoddbåt

MS «Kongen» som går mellom Nesodden og Aker Brygge er bygget om til batterielektrisk drift. Dermed har landets største bilfrie passasjersamband i løpet av sommeren tatt et stort steg mot å bli utslippsfritt.

Helseministeren steppet inn som «vikar-lærer» på Frogn

Elevene ved Frogn videregående skole fikk en klassetime litt utenom det vanlige, da helseminister Bent Høie kom innom for å snakke om rusmidler.

  - En mal for kultursatsing for barn og unge

Kulturminister Trine Skei Grande fikk en grundig presentasjon av satsingen UngMusikk og UngKunst på Kulturskolen i Ås mandag 2. september. - Kulturskolen i Ås legger malen for talentutvikling og et kulturtilbud til barn og unge, sa kulturministeren.

Over 40 lærlinger skal ut i Europa

11 land i Europa får besøk av lærlinger fra Akershus og Oslo denne høsten via Erasmus+ -ordningen. Med forberedelsemøter skal lærlinger få reflektere rundt kulturforståelse og forventninger.

Fant du det du lette etter på denne siden?

Ja Nei

Trykk send-knappen for å registrere din tilbakemelding. Det er valgfritt å legge til en melding. Dersom du ønsker svar på henvendelsen din, kan du også legge inn din epostadresse, så tar vi kontakt med deg.

Fyll ut skjemaet