1. Hopp til innhold
  2. Hopp til meny
  3. Hopp til hurtigsøk

Nyheter


Filtrering av artikellisten

Åpning av nytt bussanlegg i Nittedal

Torsdag 5. september ble et nytt og moderne bussanlegg på Kjul i Nittedal offisielt åpnet. - Nytt bussanlegg med vaskehall, verksted, el-tilkobling for busser, garderober og pauserom for sjåførene er nødvendige brikker i det store kollektivtrafikk-puslespillet, sier Solveig Schytz, leder av hovedutvalg for samferdsel.

På jakt etter lærebedrifter

Akershus fylkeskommune jobber for at alle kvalifiserte lærlinger skal få læreplass. Derfor inviterte fylkeskommunen inn til «møteplass om fagopplæring» for å diskutere hvordan fylket skal få flere læreplasser og lærebedrifter.

Første elektriske Nesoddbåt

MS «Kongen» som går mellom Nesodden og Aker Brygge er bygget om til batterielektrisk drift. Dermed har landets største bilfrie passasjersamband i løpet av sommeren tatt et stort steg mot å bli utslippsfritt.

Helseministeren steppet inn som «vikar-lærer» på Frogn

Elevene ved Frogn videregående skole fikk en klassetime litt utenom det vanlige, da helseminister Bent Høie kom innom for å snakke om rusmidler.

  - En mal for kultursatsing for barn og unge

Kulturminister Trine Skei Grande fikk en grundig presentasjon av satsingen UngMusikk og UngKunst på Kulturskolen i Ås mandag 2. september. - Kulturskolen i Ås legger malen for talentutvikling og et kulturtilbud til barn og unge, sa kulturministeren.

Over 40 lærlinger skal ut i Europa

11 land i Europa får besøk av lærlinger fra Akershus og Oslo denne høsten via Erasmus+ -ordningen. Med forberedelsemøter skal lærlinger få reflektere rundt kulturforståelse og forventninger.

Ny gang- og sykkelvei i Sørumsand

Ny gang- og sykkelvei mellom Sørumsand og Monsrudveien langs fylkesvei 171 er nå offisielt åpnet. - Dette er viktig for å bedre trafikksikkerheten i området for gående og syklende, og da spesielt skolebarn, sier Solveig Schytz, hovedutvalgsleder for samferdsel i Akershus.

Klare til innsats for kvinners rettigheter

20. oktober går TV-aksjonen 2019 av stabelen. Forberedelsene i Akershus er godt i gang, og fylkets siste aksjonskomité hadde høstens første samling tirsdag 20. august.

Urpremiere En Bølge, Honolulu Queen, Youth

DanseFOT/Nagelhus Schia Productions vil fremføre urpremiere i Bærum Kulturhus.

Nytt elbussanlegg på plass på Romerike

21. august gjenåpnet Leiraveien bussanlegg på Lillestrøm i ny drakt. Elbussanlegget, som blir base for 22 elbusser som kjører på Romerike og i Oslo, blir blant Norges største.

Fant du det du lette etter på denne siden?

Ja Nei

Trykk send-knappen for å registrere din tilbakemelding. Det er valgfritt å legge til en melding. Dersom du ønsker svar på henvendelsen din, kan du også legge inn din epostadresse, så tar vi kontakt med deg.

Fyll ut skjemaet