1. Hopp til innhold
  2. Hopp til meny
  3. Hopp til hurtigsøk

Nyheter


Filtrering av artikellisten

Åpning av Gjønnes stasjon

Foran flere hundre fremmøtte og med korpsmusikk som akkompagnement ble Gjønnes stasjon formelt åpnet for drift mandag 8. oktober. Fylkesordfører Nils Aage Jegstad og Bærum-ordfører Lisbeth Hammer Krog klippet snoren ved det høytidelige arrangementet.

Nytt tilrettelagt friluftsområde på Nesodden

«Oleanas utsikt» er et nytt friluftsområde på Nesodden i Akershus, som er spesielt tilrettelagt rullestolbrukere. Utsiktpunktet og turveien ble offisielt åpnet da Nesoddens ordfører Nina Sandberg klippet snoren onsdag 3. oktober.

Oppretter fylkeselevråd i Akershus

Fylkestinget vedtok 24.09.2012 å opprette et eget fylkeselevråd fra høsten 2013.

Forutsigbar finansiering av økt kollektivtrafikk

Et samlet Akershusting, bestående av Akershusbenken på Stortinget, ordførere i Akershus og fylkesutvalget, diskuterte i dag behovet for forutsigbar finansiering av kollektivtrafikken.

Akershus vil ha flere pilegrimer

Tidligere denne uken ble det første pilegrimsvertshus og herberge i Akershus åpnet ved Minnesund. Dette er det første overnattingstedet i Akershus som har fått denne statusen og nå håper fylkeskommunen at flere tar leden i bruk.

Bekkestua stasjon åpnet

Fylkesordfører Nils Aage Jegstad klippet snoren under åpningen av Bekkestua stasjon på Kolsåsbanen mandag 15. august. Nå går T-banen helt til Bekkestua.

Akershustinget for første gang

Samferdsel stod på dagsorden på Akershustinget, som ble arrangert for første gang fredag 20. mai.

Akershus EnergiPark åpnet

Fylkesordfører Nils Aage Jegstad åpnet i dag Akershus EnergiPark ved Lillestrøm, en av Europas mest moderne og framtidsrettede fjernvarmesentraler.

Jar stasjon åpnet

Jar stasjon på Kolsåsbanen er åpnet, som den første stasjonen på banen i Bærum og Akershus. Fylkesordfører Nils Aage Jegstad og Bærums ordfører Odd Reinsfelt stod for snorklippingen.

Kolsåsbanen mot Bekkestua graver seg fram

Anleggsarbeidet for ny Kolsåsbane fra Jar til Bekkestua er i gang. Det første, solide skuffetaket har fylkesordfører Nils Aage Jegstad behendig og maskinvant tatt i dag.

Fant du det du lette etter på denne siden?

Ja Nei

Trykk send-knappen for å registrere din tilbakemelding. Det er valgfritt å legge til en melding. Dersom du ønsker svar på henvendelsen din, kan du også legge inn din epostadresse, så tar vi kontakt med deg.

Fyll ut skjemaet