1. Hopp til innhold
  2. Hopp til meny
  3. Hopp til hurtigsøk
Akershus fylkeskommune er fra 01.01.2020 en del av Viken fylkeskommune. Disse nettsidene oppdateres ikke. Se oppdatert informasjon om fylkeskommunen på www.viken.no

Nyheter


Filtrering av artikellisten

Akershus vil ha flere pilegrimer

Tidligere denne uken ble det første pilegrimsvertshus og herberge i Akershus åpnet ved Minnesund. Dette er det første overnattingstedet i Akershus som har fått denne statusen og nå håper fylkeskommunen at flere tar leden i bruk.

Bekkestua stasjon åpnet

Fylkesordfører Nils Aage Jegstad klippet snoren under åpningen av Bekkestua stasjon på Kolsåsbanen mandag 15. august. Nå går T-banen helt til Bekkestua.

Akershustinget for første gang

Samferdsel stod på dagsorden på Akershustinget, som ble arrangert for første gang fredag 20. mai.

Akershus EnergiPark åpnet

Fylkesordfører Nils Aage Jegstad åpnet i dag Akershus EnergiPark ved Lillestrøm, en av Europas mest moderne og framtidsrettede fjernvarmesentraler.

Jar stasjon åpnet

Jar stasjon på Kolsåsbanen er åpnet, som den første stasjonen på banen i Bærum og Akershus. Fylkesordfører Nils Aage Jegstad og Bærums ordfører Odd Reinsfelt stod for snorklippingen.

Kolsåsbanen mot Bekkestua graver seg fram

Anleggsarbeidet for ny Kolsåsbane fra Jar til Bekkestua er i gang. Det første, solide skuffetaket har fylkesordfører Nils Aage Jegstad behendig og maskinvant tatt i dag.

Fant du det du lette etter på denne siden?

Ja Nei

Trykk send-knappen for å registrere din tilbakemelding. Det er valgfritt å legge til en melding. Dersom du ønsker svar på henvendelsen din, kan du også legge inn din epostadresse, så tar vi kontakt med deg.

Fyll ut skjemaet