1. Hopp til innhold
  2. Hopp til meny
  3. Hopp til hurtigsøk

Nyheter


Filtrering av artikellisten

Her er interimsstyret til fylkeselevrådet

Fylkestinget har vedtatt at det skal opprettes et fylkeselevråd i Akershus som skal være operativt fra neste skoleår. Et interimsstyre er oppnevnt og hadde sitt første møte denne uken.

Stort oppmøte og engasjerte elever på elevrådsseminar

Tirsdag 5. februar møttes elevrådsrepresentanter fra hele fylket til seminar på Thon Hotell Opera. Tema for årets konferanse var opprettelsen av et eget fylkeselevråd i Akershus, som vil være operativt fra og med skoleåret 2013/14.

Engasjerte elever på elevrådsseminar

Tirsdag 5. februar møttes elevrådsrepresentanter fra hele fylket til seminar på Thon Hotell Opera. Tema for årets konferanse var opprettelsen av et eget fylkeselevråd i Akershus, som vil være operativt fra og med skoleåret 2013/14.

800 til storfekongress på Telenor Arena

Denne helgen har melke- og storfekjøttprodusenter fra hele landet vært samlet på fagkongressen Storfe 2013 på Telenor Arena. Fylkesordfører Nils Aage Jegstad deltok under åpningen fredag 1. februar, hvor han ønsket over 800 oppmøtte velkommen til fylket.

Møter utfordringene sammen

Visste du at nærmere 1200 Akershus-elever går på privat videregående skole? Hvordan offentlige og private skoler sammen kan takle frafall og befolkningsvekst var tema da dialogkonferanse ble avholdt 29. januar.

Behov for flere nye boliger i Akershus

Befolkningsutviklingen i Akershus gir økt boligbehov og lavere andel yrkesaktive. Dette er noen av opplysningene i den nye statistikken og prognosene fra Fylkesprognoser.no.

Høyt nivå på Follomesterskap for ungdomsbedrifter

Kunne du tenke deg et iPhone-cover som også har innebygget flaskeåpner? Eller hva med et sammenbrettbart dørslag? Det manglet ikke på oppfinnsomhet blant elevene på Follomesterskapet for ungdomsbedrifter, som gikk av stabelen på Rosenholm Campus torsdag 24. januar.

Matnyttig konferanse om pedagogisk IKT-bruk

- Vi må ta tak i klasserommene når vi ser at elevers digitale livsstil medfører tap av tidskontroll og overdreven teknologibruk. I stedet kan vi gjøre bruk av elevenes digitale kompetanse til undervisning - her finnes uante muligheter.

Folkehelseprofil 2013 og Kommunehelsa statistikkbank - nye data og flere endringer fra Folkehelseinstituttet

Kommunene kan nå hente nye data til sitt arbeid med oversikt over folkehelsen i egen kommune.

Gjør som Caroline - besøk Utdanningstorget 2013

1. mars skal tiendeklassinger over hele landet velge utdanningsprogram innen videregående opplæring. For 2500 elever fra Asker og Bærum kan Utdanningstorget 2013 gjøre valget litt enklere.

Fant du det du lette etter på denne siden?

Ja Nei

Trykk send-knappen for å registrere din tilbakemelding. Det er valgfritt å legge til en melding. Dersom du ønsker svar på henvendelsen din, kan du også legge inn din epostadresse, så tar vi kontakt med deg.

Fyll ut skjemaet