1. Hopp til innhold
  2. Hopp til meny
  3. Hopp til hurtigsøk

Nyheter


Filtrering av artikellisten

Entreprenør valgt til utbygging av Ås vgs

J.I. Bygg AS har fått oppdraget med riving og oppføring av et nytt skolebygg på Ås videregående skole. Bygget skal stå klart til skolestart i 2021.

Åpning av ny tannklinikk i Asker sentrum

Tannklinikken har ti moderne behandlingsrom og er Akershus fylkeskommunes største, målt i areal.

Støtteordning i Akershus gir kraftig økning i ladepunkter

En støtteordning fra Akershus fylkeskommune har tilrettelagt for 13.300 nye ladeplasser for elbiler i hele Akershus. I 2019 er det bevilget 24 millioner kroner gjennom ordningen.

Gratis energirådgivning til boligeiere i Akershus i desember

Helt frem til nyttår vil alle kommuner i Akershus tilby gratis energirådgivning til alle boligeiere. Det skal bidra til at boligeiere bruker energi mer effektivt.

Slik blir drosjetjenesten i Viken

Dagens løyvedistrikter og drosjereglement i Akershus, Buskerud og Østfold videreføres når Viken fylkeskommune etableres fra 01. januar. Fra 1. juli neste år har Stortinget varslet større endringer i drosjetjenesten.

Stortingspresidenten besøkte Lillestrøm vgs for demokratiopplæring

Etter NRK folkeopplysningens «stunt» ved Lillestrøm videregående skole (vgs), ble praten om demokratiopplæring meget relevant da stortingspresident Tone Wilhelmsen Trøen kom på besøk.

Bærekraftrapport 2018

Bærekraftrapport 2018 for Akershus fylkeskommune ble lagt fram for fylkestinget 25. november. Den gir oversikt over bærekraftresultater og status og utfordringer for å redusere klimagassutslippene i Akershus.

SETT-konferansen setter fagfornyelsen på dagsorden

27. og 28. november vil årets SETT-konferanse bli arrangert i Lillestrøm. Her vil fagfornyelsen og skoleutvikling bli viktige temaer.

Jubler for 40 millioner kroner til folkehelse til Viken-skolene

Viken fylkeskommune får 40 millioner kroner av Sparebankstiftelsen DNB til et stort folkehelseprosjekt som nå rulles ut i skolene. – En gavepakke som vil komme barn og ungdom til gode, sier nyslått fylkesrådsleder Tonje Brenna.

Forslag til årsbudsjett 2020 og økonomiplan 2020-2023

Hovedprosjektleder for Viken-prosjektet, Harald K. Horne, la torsdag 21. november fram forslag til årsbudsjett 2020 og økonomiplan 2020-23 for Viken fylkeskommune.

Fant du det du lette etter på denne siden?

Ja Nei

Trykk send-knappen for å registrere din tilbakemelding. Det er valgfritt å legge til en melding. Dersom du ønsker svar på henvendelsen din, kan du også legge inn din epostadresse, så tar vi kontakt med deg.

Fyll ut skjemaet