1. Hopp til innhold
  2. Hopp til meny
  3. Hopp til hurtigsøk

Nyheter


Filtrering av artikellisten

Konstituering av Viken fylkesting 17. oktober

Det historiske møtet finner sted i festsalen i Urbygningen, Norges miljø- og biovitenskapelige universitet klokken 12.00. Møtet er åpent og media er velkommen.

Hjertesone – skal skape en tryggere skolevei

Trygg Trafikk Akershus ønsket kommuner, skoler, rektorer, og andre interessenter velkommen til å delta under seminaret om hjertesoner. Med en bilfri sone rundt skolen, skal det bli tryggere for elevene.

Flere avganger med båt fra Vollen og Slemmestad

Fra mandag 7. oktober ble det satt inn to nye avganger morgen og ettermiddag på linje B20 fra Slemmestad via Vollen til Aker Brygge.

Nytt nasjonalt nettsted for elevombudene i Norge

Mandag 30. september lanserte man et nytt nasjonalt nettsted for elev-, lærling- og mobbeombudene i Norge.

Akershus fylkeskommune har startet arbeidet med TV-aksjonen

I oktober starter landets største dugnad. Fylkeskommunen har allerede satt penger inn på konto, og bidratt med driftskostnader til TV-aksjonen.

Beltehelter gir bedre beltebruk

Ruter har i samarbeid med Akershus fylkeskommune hatt kampanjen «Beltehelter» gående siden 2017. Resultatene av kampanjen viser at stadig flere barn bruker bilbelte i skolebussene.

Rud vgs ble hyllet av Queen

En spontan allsang på Rud videregående skole ble raskt plukket opp av det legendariske rockebandet Queen på sin Facebook-side. Nå nærmer videoen av Bærums-elevene seg 1 million seere.

Nå skal alle digitaliseres!

Mange sliter med å holde følge i den digitale utviklingen som raser fremover. De kan føle et utenforskap, som Digital festival ønsker å gjøre noe med.

Europeiske lærerstudenter er på plass i Akershus

Gjennom Erasmus + programmet har syv videregående skoler i Akershus fått lærerstudenter fra europeiske land for å støtte fremmedspråkundervisningen.

Her er de folkevalgte i Viken

566 180 stemmer har valgt inn 87 representanter til Viken fylkesting.

Fant du det du lette etter på denne siden?

Ja Nei

Trykk send-knappen for å registrere din tilbakemelding. Det er valgfritt å legge til en melding. Dersom du ønsker svar på henvendelsen din, kan du også legge inn din epostadresse, så tar vi kontakt med deg.

Fyll ut skjemaet