1. Hopp til innhold
  2. Hopp til meny
  3. Hopp til hurtigsøk
Akershus fylkeskommune er fra 01.01.2020 en del av Viken fylkeskommune. Disse nettsidene oppdateres ikke. Se oppdatert informasjon om fylkeskommunen på www.viken.no

Åpning av ny tannklinikk i Asker sentrum

Tannklinikken har ti moderne behandlingsrom og er Akershus fylkeskommunes største, målt i areal.

- Jeg synes ikke det er en overdrivelse når jeg sier at Norges flotteste tannklinikk nå ligger i Asker. Med disse lokalene viser Asker tannklinikk vei inn i Viken, sier Kirsten Nerheim Ahlsen, direktør for tannhelsetjenesten i Akershus fylkeskommune.  

- Jeg er virkelig imponert over det entreprenør JI Bygg og arkitekt LMR Arkitektur har fått til i samarbeid med fylkeskommunen. Lokalene er utformet for at det skal være en fryd for pasientene å oppholde seg her, og det merker man allerede når man kommer inn, hvor venterommet er omdefinert til velkomstrommet. Det synes jeg er betegnende for disse lokalene, sier Ahlsen. 

Klinikksjef ved Asker sentrum tannklinikk, Birgit Hjort Kollevold, er glad for å overta så flotte lokaler.  

En mer moderne og sentralt beliggende klinikk skal man lete lenge etter. Vi som jobber her kan være stolte over å jobbe i så fine lokaler. I tillegg har prosessen vært veldig fin, fra begynnelse til slutt, sier Kollevold.  

 
Størst i fylket 

Med 10 moderne behandlingsrom og lokaler på 560 kvadratmeter er tannklinikken den største i Akershus fylkeskommune.  

- Det er viktig at lokalene har en lokal forankring. I tillegg til lokale bildemotiver har også rommene fått navn fra Asker-området. Vi har også vært så heldig å få et stort møterom, slik at vi kan holde felles faglige og sosiale møter for ansatte i det nye tannhelsedistriktet, sier Ahlsen.  

Klinikken tar også i bruk en moderne ankomstløsning for registrering av pasienter, som også blir brukt på legekontorer rundt om i landet.  

Dette viser hvor fremtidsrettet denne klinikken er. Det har blitt et signalbygg vi kan være stolte av og som brukerne vil ha stor glede av i mange år fremover, sier Ahlsen.  

Asker sentrum tannklinikk erstatter Askerholmen tannklinikk, som skal rives.  

Det er AFK eiendom FKF ved Cesilie Sveen som har hatt prosjektledelsen.  

Bak fra venstre: klinikksjef Birgit Hjort Kollevold, prosjektleder Cesilie Sveen, eiendomssjef Iren Gangstad, IT-konsulent Thor Even Skjølås, overtannlege  Jørgen Storm Hanssen, IT-konsulent Aina Solberg. Foran fra venstre: direktør for tannhelsetjenesten Kirsten Nerheim Ahlsen og IT-konsulent Ørjan Jensen.
Bak fra venstre: klinikksjef Birgit Hjort Kollevold, prosjektleder Cesilie Sveen, eiendomssjef Iren Gangstad, IT-konsulent Thor Even Skjølås, overtannlege Jørgen Storm Hanssen, IT-konsulent Aina Solberg. Foran fra venstre: direktør for tannhelsetjenesten Kirsten Nerheim Ahlsen og IT-konsulent Ørjan Jensen. Foto: André Strand, AFK eiendom FKF.

 

Les flere artikler

Fylkesrådsleder Tonje Brenna og Jafar Altememy, administrerende direktør i Akershus kollektivTerminaler FKF.

Akershus kollektivTerminaler FKF fortsetter i Viken

18.12.2019

Les hele artikkelen

? Av alle de oppgavene og prosjektene jeg har bidratt til gjennom 23 år i Akershus fylkeskommune er denne prosessen absolutt blant topp 5, sier Karin O'Sullivan, fra avdeling for plan, næring og miljø i Akershus fylkeskommune.

Akershus fylkeskommune er miljøsertifisert

17.12.2019

Les hele artikkelen

Slik kan bygg A se ut i fremtiden.

Entreprenør valgt til utbygging av Ås vgs

10.12.2019

Les hele artikkelen

Ett av ti moderne behandlingsrom.

Åpning av ny tannklinikk i Asker sentrum

09.12.2019

Les hele artikkelen

Fant du det du lette etter på denne siden?

Ja Nei

Trykk send-knappen for å registrere din tilbakemelding. Det er valgfritt å legge til en melding. Dersom du ønsker svar på henvendelsen din, kan du også legge inn din epostadresse, så tar vi kontakt med deg.

Fyll ut skjemaet