1. Hopp til innhold
  2. Hopp til meny
  3. Hopp til hurtigsøk

Bleiker vgs vant europeisk pris i Helsinki

Rektor Per Erik Skjelbred og UB-koordinator Sissel Rathke fra Bleiker videregående skole mottok «The Entrepreneurial School awards 2019» i Finland 16. oktober.

Bleiker videregående skole fikk som en av flere skoler i Europa «The Entrepreneurial School awards 2019». Skjelbred og Rathke fikk presentert skolens ungdomsbedrifter, som skolens lærere har vært med å utvikle for deres elever. I tett samarbeid med Ungt Entreprenørskap Akershus har utviklingen av ungdomsbedriftene blomstret.

Bleiker videregående skole ble tidligere i år hedret som årets entreprenørskapsskole i Akershus, og nå stikker de av med en internasjonal pris. Bleiker har de siste årene jobbet hardt for å bygge kultur for entreprenørskap på egen skole, og gjennomfører årlig både innovasjonscamper og ungdomsbedrift for elevene på skolen.

Les flere artikler

? Av alle de oppgavene og prosjektene jeg har bidratt til gjennom 23 år i Akershus fylkeskommune er denne prosessen absolutt blant topp 5, sier Karin O'Sullivan, fra avdeling for plan, næring og miljø i Akershus fylkeskommune.

Akershus fylkeskommune er miljøsertifisert

17.12.2019

Les hele artikkelen

Slik kan bygg A se ut i fremtiden.

Entreprenør valgt til utbygging av Ås vgs

10.12.2019

Les hele artikkelen

Stortingspresident Tone Wilhelmsen Trøen besøkte elevene ved Lillestrøm vgs-

Stortingspresidenten besøkte Lillestrøm vgs for demokratiopplæring

27.11.2019

Les hele artikkelen

SETT-konferansen er en fagkonferanse hvor innovativ og digital læring står i høysetet.

SETT-konferansen setter fagfornyelsen på dagsorden

25.11.2019

Les hele artikkelen

Fant du det du lette etter på denne siden?

Ja Nei

Trykk send-knappen for å registrere din tilbakemelding. Det er valgfritt å legge til en melding. Dersom du ønsker svar på henvendelsen din, kan du også legge inn din epostadresse, så tar vi kontakt med deg.

Fyll ut skjemaet