1. Hopp til innhold
  2. Hopp til meny
  3. Hopp til hurtigsøk

Ny gang- og sykkelvei i Sørumsand

Ny gang- og sykkelvei mellom Sørumsand og Monsrudveien langs fylkesvei 171 er nå offisielt åpnet. - Dette er viktig for å bedre trafikksikkerheten i området for gående og syklende, og da spesielt skolebarn, sier Solveig Schytz, hovedutvalgsleder for samferdsel i Akershus.

Statens vegvesen har på vegne av Akershus fylkeskommune bygget ny gang- og sykkelvei langs fylkesvei 171 på den 1,4 kilometer lange strekningen mellom Sørumsand og Monsrudveien. Schytz og ordfører i Sørum kommune, Marianne Grimstad Hansen, sto for den formelle åpningen av gang- og sykkelveien fredag 30. august.

– Gang- og sykkelvei på denne strekningen har vært etterlengtet lenge. Nå kan alle ferdes mye tryggere her, sier Marianne Grimstad Hansen, ordføreren i Sørum.

Det var i januar 2018 at Statens vegvesen inngikk kontrakt med Øynebråten Anleggsteknikk om utbygging av området.

Sørum kommune har forskuttert fylkeskommunens andel på inntil 51,7 millioner kroner som fylkeskommunen vil refundere innen 2022.

 

Les flere artikler

Snorklipping: Solveig Schytz og Jafar Altememy

Åpning av nytt bussanlegg i Nittedal

06.09.2019

Les hele artikkelen

Som den første av Nesoddbåtene går Kongen på elektrisk drift. ?	Nesoddbåtene fraktet i 2018 2,8 millioner passasjerer.

Første elektriske Nesoddbåt

04.09.2019

Les hele artikkelen

Åpnet ny gang- og sykkelvei i Sørumsand: f.v.: Solveig Schytz, leder av hovedutvalg for samferdsel og Marianne Grimstad Hansen, ordfører i Sørumsand kommune.

Ny gang- og sykkelvei i Sørumsand

30.08.2019

Les hele artikkelen

Leder av hovedutvalg for samferdsel i Akershus, Solveig Schytz, klippet snoren for det oppgraderte anlegget onsdag 21. august.

Nytt elbussanlegg på plass på Romerike

23.08.2019

Les hele artikkelen

Fant du det du lette etter på denne siden?

Ja Nei

Trykk send-knappen for å registrere din tilbakemelding. Det er valgfritt å legge til en melding. Dersom du ønsker svar på henvendelsen din, kan du også legge inn din epostadresse, så tar vi kontakt med deg.

Fyll ut skjemaet