1. Hopp til innhold
  2. Hopp til meny
  3. Hopp til hurtigsøk

Urpremiere En Bølge, Honolulu Queen, Youth

DanseFOT/Nagelhus Schia Productions vil fremføre urpremiere i Bærum Kulturhus.

Fredag 30. august kl. 19.00 og lørdag 31. august kl. 19.00 vil DanseFOT/Nagelhus Schia Productions fremføre urpremieren En Bølge, Honolulu Queen, og Youth i Bærum Kulturhus. Årets forestilling presenterer et allsidig og sterkt program med tre urpremierer av koreografene Guro Nagelhus Schia & Vebjørn Sundby, Kristin Hjort Inao og Stian Danielsen. Forestillingen er på mange måter banebrytende i sin kobling mellom profesjonelle og talenter. Publikum vil få oppleve energien som et slikt møte utløser.

Om stykkene

En Bølge – En bølge er en forstyrrelse eller utslag som sprer seg gjennom rommet med konstant hastighet og dermed overfører energi. Mens lydbølger og vannbølger brer seg i et medium, sprer elektromagnetisk stråling og gravitasjonsbølger seg gjennom vakuum med lyshastigheten.

Honolulu Queen – Når noe eller noen får oss til å yte mer, strekke oss litt lenger, utvikle oss, og vi oppnår noe som er større enn oss selv, ligger det ofte en lidenskap bak. Lidenskap gjør oss modige, men samtidig trygge. Vi gir prosessen mye tid og oppmerksomhet, og målet er hele tiden et skritt på veien. Lidenskap er nøkkelen til glede, men viktigst er det å ha noen å dele den med.

Youth – Opplevelser i ungdommen kan forme enkeltindividets avhengigheter og gi forskjellige utslag i forskjellig kulturelle miljøer. Kan man gjennom bevegelse finne det nådeløse i ungdommene, hvor de hele tiden må mobilisere - hvor de ikke har noe å gjemme seg bak? En forpliktelse for det som til enhver tid skjer og de som til enhver tid er tilstede, og en utveksling mellom risiko og ansvar. Jeg er ute etter å komme tett på det sanselige, emosjonelle hvorav den sårbare humoren står i sentrum. 

Forestillingen er produsert av Kulturskolen i Bærum- DanseFOT, på oppdrag fra Akershus Fylkeskommune. Co-produsent: Nagelhus Schia Productions, Bærum Kulturhus

For kjøp av billetter, eller om du vil lese mer om forestillingen, trykk her

 

Les flere artikler

Musikk-lærer ved Rud vgs, Øystein Fevang, ble intervjuet av NRK etter at allsang-videoen ble en hit på Queen sin hjemmeside på Facebook.

Rud vgs ble hyllet av Queen

19.09.2019

Les hele artikkelen

Publikumskapasiteten  ble sprengt av lærelystene mennesker under åpningen av Digital festival på Nasjonalbiblioteket i Oslo.

Nå skal alle digitaliseres!

19.09.2019

Les hele artikkelen

Publikumsutvikling på biblioteket

16.09.2019

Les hele artikkelen

Gnist-premiere med håp

-Gnist tar opp klimasaken på en fin måte

12.09.2019

Les hele artikkelen

Fant du det du lette etter på denne siden?

Ja Nei

Trykk send-knappen for å registrere din tilbakemelding. Det er valgfritt å legge til en melding. Dersom du ønsker svar på henvendelsen din, kan du også legge inn din epostadresse, så tar vi kontakt med deg.

Fyll ut skjemaet