1. Hopp til innhold
  2. Hopp til meny
  3. Hopp til hurtigsøk

Vinnerne av Akershus sommerkonkurranse er kåret

I sommer har Akershus hatt en bildekonkurranse gående på Facebook. Nå er fem heldige vinnere kåret. Se alle vinnerbildene i bildekarusellen.

Det kom inn over 100 bilder i konkurransen om å få flest «likes» i Akershus fylkeskommunes sommerkonkurranse, hvor alle kunne sende inn sitt beste Akershus-bilde fra denne sommeren. Alt fra dyr, bading, natur og blomster, familie og solnedganger var blant kandidatene. Førsteplassen gikk til et bilde som kombinerte seg av både solnedgang og bading.

  1. plass gikk til Ragnar Lundby, som tok bilde av to personer på vei ut i Midtsjøvannet i Ski, en sen sommerkveld. Bildet fikk desidert flest «likes» med 46 stemmer. Premien er 10 kinobilletter.
  2. plass gikk til Nina Nøsterud med 29 stemmer. Solnedgang ved elvestien på Årnes i Nes kommune ga et vakkert bilde av sommerkvelden. Premien er på 6 kinobilletter.
  3. plassen var en liten fattig stemme bak, på 28 stemmer, og gikk til Märtha Elise Jensen. Et badebasseng-eldorado fylt til randen av badelystne barn og voksne i en hage, ved Eidsvoll Verk. Premien er på 4 kinobiletter.
  4. plassen viser prestekrager i solnedgangen rett etter en regnskur på Gauterud i Gjerdrum. Bildet er tatt av Dagrun Agnete Ødegaard. Bildet fikk 17 stemmer, som gir 2 kinobilletter.
  5. plassen ble kapret av en spenstig hund som virkelig trives i vannet. Bildet er tatt ved Andelva båtforening i Eidsvoll Kommune av Camilla Hoff. Premien for bildet er 2 kinobilletter.

Vi i Akershus fylkeskommune takker alle som har vært med å sende inn bilder til konkurransen, og vil gratulere alle vinnerne.

Les flere artikler

I forbindelse med kampanjen hadde Eikeli vgs tilrettelagt for å gjøre en enkel sykkelservice denne dagen. Elevene som kom på sykkel var med i trekningen av et sett piggdekk til sykkelen sin. F.v. Rådgiver friluftsliv, sykkel og fysisk aktivitet i Akershus fylkeskommune Ingvild Marie Kavli, miljøarbeider på Eikeli vgs Wilhelm Kaarbø, elev Erling Mikalsen Storrønning, vaktmester Bård Anders Skands, og kommunikasjonsrådgiver i Syklistenes Landsforening Kjetil Hasselgård.

Bli en synlig syklist i høstmørket

29.10.2019

Les hele artikkelen

Faglærer Espen Enerhaugen er glad for å bidra til at TV-aksjonen får inn mer penger ved at Ås skole aksjonerer bort en bil.

Skal auksjonere bort bil for TV-aksjonen

15.10.2019

Les hele artikkelen

- Vi har en god tradisjon for å hjelpe til under TV-aksjonen, sier fylkesordfører Anette Solli. Her flankert av fylkesrådmann Knut Sletta og fylkesaksjonsleder Hanne Rustad.

Akershus fylkeskommune har startet arbeidet med TV-aksjonen

27.09.2019

Les hele artikkelen

Konserndirektør Fride Andrea Hærem (t.h.) i rådgiverbedriften Norconsult forteller at temaet for årets tv-aksjon vekker ekstra engasjement. Derfor har bedriften besluttet å støtte aksjonen med 1 million kroner. Her sammen med Maria Christophersen, fagrådgiver i CARE Norge (t.v.).

Klare til innsats for kvinners rettigheter

30.08.2019

Les hele artikkelen

Fant du det du lette etter på denne siden?

Ja Nei

Trykk send-knappen for å registrere din tilbakemelding. Det er valgfritt å legge til en melding. Dersom du ønsker svar på henvendelsen din, kan du også legge inn din epostadresse, så tar vi kontakt med deg.

Fyll ut skjemaet