1. Hopp til innhold
  2. Hopp til meny
  3. Hopp til hurtigsøk

Del dine beste sommerbilder fra Akershus i sommerkonkurranse

En perfekt solnedgang, et herlig stup i sjøen, eller et idyllisk sted i skogen. Del ditt beste sommerbilde som er tatt fra Akershus fylke, da har du sjansen til å vinne 10 kinobilletter.

Nå er Akershus fylkeskommunes fotokonkurranse tilbake. Ved å laste opp ditt beste sommerbilde i innlegget på Facebook, er du med i konkurransen. Men, det er noen regler man må følge!

Etter sommerferien plukker vi ut de fem bildene som har fått flest «likes» fra tidsrommet 8. juli til 15.august. Ta bilder med mobilen eller et fotokamera fra årets sommerferie i Akershus fylke, og last det opp i kommentarfeltet på Facebook. Skriv gjerne sted og i hvilken kommune bildet er tatt. Husk at alle bilder må være tatt av deg, og eventuelle personer på bildet må ha samtykket til publiseringen av bildet. Upassende bilder blir slettet. 
Dette er en konkurranse hvor alle kan delta. 
1. plass vinner 10 kinobilletter
2. plass vinner 6 kinobilletter
3. plass vinner 4 kinobilletter
4. og 5. plass vinner 2 kinobilletter hver. 
Kanskje har du allerede tenkt ut hvem du vil dra på kino med, når høstværet kommer?

NB. Alle vinnere vil bli annonsert og kontaktet på Facebook i slutten av august. Det er kun mulighet til å vinne en premie per person. Når man publiserer bildene i Facebook-posten, kan bildene også brukes av Akershus fylkeskommune til fri bruk ved senere anledning. 


Lykke til, og riktig god sommer !

Les flere artikler

Rektor Per Erik Skjelbred og UB-koordinator Sissel Rathke kunne stolt vise frem prisen Bleiker  videregående skole vant i Helsinki.

Bleiker vgs vant europeisk pris i Helsinki

22.10.2019

Les hele artikkelen

Fylkesrådet i Viken fylkeskommune. F.v: Halvard Ingebrigtsen (Ap), Siv Henriette Jacobsen (Ap), Anne Beathe Kristiansen Tvinnereim (Sp), Tonje Brenna (Ap), Johan Edvard Grimstad (Sp), Olav Skinnes (Sp), Kristoffer Robin Haug (MDG), Øyvind Solum (MDG), Camilla Sørensen Eidsvold (SV).

Her er fylkesrådet for Viken

18.10.2019

Les hele artikkelen

Nå kan du søke om prosjektmidler gjennom regionalt innovasjonsprogram.

Midler til innovasjon og nyskaping i Oslo og Akershus

16.10.2019

Les hele artikkelen

Faglærer Espen Enerhaugen er glad for å bidra til at TV-aksjonen får inn mer penger ved at Ås skole aksjonerer bort en bil.

Skal auksjonere bort bil for TV-aksjonen

15.10.2019

Les hele artikkelen

Fant du det du lette etter på denne siden?

Ja Nei

Trykk send-knappen for å registrere din tilbakemelding. Det er valgfritt å legge til en melding. Dersom du ønsker svar på henvendelsen din, kan du også legge inn din epostadresse, så tar vi kontakt med deg.

Fyll ut skjemaet