1. Hopp til innhold
  2. Hopp til meny
  3. Hopp til hurtigsøk

Slik blir 17. mai på Eidsvoll

Eidsvollsbygningen er det historiske stedet i Akershus hvor Norges grunnlov ble skrevet ned i 1814, og grunnen til at vi feirer 17. mai. Da er det ikke rart at mange kommer hit for å feire nasjonaldagen.

I tillegg til barne-tog, flaggheising, og leker for barna, kan man også ta turen inn i Eidsvollsbygningen for en spesialomvisning (NB: koster penger).

Det er mange som er spente på kveldsarrangementet ved Eidsvollsbygningen, som er gratis. Festlighetene starter, ikke uventet, klokken 18.14. Her vil publikum bli underholdt av korsang og taler. Årets hovedtaler er stortingsrepresentant og leder for Senterpartiet, Trygve Slagsvold Vedum.

Årets lokale artist har lenge vært regnet som et av landets største musikktalenter. Marius Lien fra Nes, lever og ånder for blues. Kveldsarrangementet avsluttes med konsert med Elisabeth Andreassen. Bettan er av våre mest folkekjære artister og har et stort publikum og et stort hjerte. I parken ved Eidsvollsbygningen blir det sanger på både norsk og litt svensk.

For å se hele 17. mai-programmet på Eidsvoll, kan du lese mer her.

 

 

Les flere artikler

Marius Lien, Elisabeth

Slik blir 17. mai på Eidsvoll

16.05.2019

Les hele artikkelen

Fra venstre: Hans Kristian Solberg, daglig leder Akershus barne- og ungdomsråd, Vibeke Limi, leder av hovedutvalg for kultur, frivillighet og folkehelse, Tone Runsjø, Akershus teaterråd, Linda Elizabeth Gray, Akershus kunstforening, Runar Sveen, Akershus idrettskrets, Jon Olsen, Akershus musikkråd, Marit Sørlie, Voksenopplæringsforbundet.

Frivillighetskonferanse om Viken   

14.05.2019

Les hele artikkelen

Bjørkebadet på Bjørkelangen.

Rekordtildeling på 167 millioner til Akershus

14.05.2019

Les hele artikkelen

Solveig Schytz, leder for hovedutvalg for samferdsel og Thomas Sjøvold, ordfører i Oppegård kommune, tester de nye sykkelparkeringsplassene på Rosenholm stasjon.

Sykkelhotell åpnet på Rosenholm stasjon

10.05.2019

Les hele artikkelen

Fant du det du lette etter på denne siden?

Ja Nei

Trykk send-knappen for å registrere din tilbakemelding. Det er valgfritt å legge til en melding. Dersom du ønsker svar på henvendelsen din, kan du også legge inn din epostadresse, så tar vi kontakt med deg.

Fyll ut skjemaet