1. Hopp til innhold
  2. Hopp til meny
  3. Hopp til hurtigsøk

Høring: Forslag til forskrift om inntak til videregående skoler i Viken

Videregående skoler, elevorganisasjoner og andre inviteres til å gi innspill på hvordan Viken fylkeskommune skal gjennomføre inntak til videregående skoler og formidling til læreplasser. Frist 15. september.

Når Akershus, Buskerud og Østfold fra 2020 skal bli Viken fylkeskommune, må det vedtas ny forskrift om inntak til videregående skoler og formidling til læreplass i Viken.

Den bestemmelsen i forskriften som vil ha størst betydning både for søkerne til videregående opplæring og de videregående skolene i Viken fylkeskommune er inntaksordningen. Vi ber derfor alle med interesse for forskriften om å vurdere alternativene nøye og sende inn sine vurderinger.

Forslag til ny forskrift, kommentarer og ulike alternative inntaksmodeller finnes på www.viken2020.no

Hvem kan uttale seg?

Invitasjon til å svare på høringen er sendt skoler, elevorganisasjoner og andre interessenter. Alle med interesse for forskriften kan sende inn en uttalelse i saken.

Informasjon om innsending får du via viken2020.no

 

Les flere artikler

Fellesnemnda for Viken

10.06.2019

Les hele artikkelen

Illustrasjonsbilde stemmegiving ved valg

18 godkjente valglister til fylkestingsvalget i Viken 2019

24.05.2019

Les hele artikkelen

Viken fylkeskommune inviterer gullsmeder til konkurranse for å lage fylkesordførerkjede for den nye fylkeskommunen. Andreas Lervik ? leder for arbeidsgruppa som utarbeider visjon, mål, verdier og symboler til den nye fylkeskommunen.

Lag nytt fylkesordførerkjede for Viken fylkeskommune

07.05.2019

Les hele artikkelen

VERDIFULLE VERDIER: Verdiene for Viken skal kjennetegne hele bedriftskulturen.

Dette er Vikens verdier

03.05.2019

Les hele artikkelen

Fant du det du lette etter på denne siden?

Ja Nei

Trykk send-knappen for å registrere din tilbakemelding. Det er valgfritt å legge til en melding. Dersom du ønsker svar på henvendelsen din, kan du også legge inn din epostadresse, så tar vi kontakt med deg.

Fyll ut skjemaet