1. Hopp til innhold
  2. Hopp til meny
  3. Hopp til hurtigsøk

Ser etter fremtidens Sigrid og Karpe

Talentprogrammet MØST Wanted hjelper hvert år unge talenter i regionen som står på terskelen til musikkbransjen. Nå ser vi etter fremtidens Sigrid eller fremtidens konsertarrangører.

Talentprogrammet MØST Wanted er en satsing fra Akershus fylkeskommune, MØST (Musikknettverk Østlandet), ØKS (Østafjelske Kompetansesenter for musikk), Volt, K12, Tanken og Østfold Kulturprosjekt.

Gjennom ett år får de utvalgte talentene en egen mentor, kursing, hjelp til prosjektet sitt, refundering av utgifter og deltakelse på bransjefestival.

-Sykt viktig

Rockebandet brenn. fra Lørenskog har det siste året fått et nasjonalt gjennombrudd etter supportturné for Honningbarna og radiospilling på NRK P3. Til sommeren spiller de på Roskilde i Danmark. De to gutta fikk Åsmund fra Oslo Ess og Anngunn Sørli fra Hito promo som mentorer, noe som klaffet veldig bra for begge parter.

–Uten MØST Wanted hadde vi ikke klart å jobbe like profesjonelt som vi gjorde. Mentoropplegget er sykt viktig og gav oss nødvendig innsikt i musikkbransjen, sier bandet.

Rockebandet brenn.
Rockebandet brenn. har hatt stor glede av å delta i MØST Wanted. Foto: Isak Jenssen

Hvordan søke

Aktuelle kandidater er unge mennesker mellom 18 og 26 år som står på terskelen til musikkbransjen, enten som artist, produsent, manager eller konsertarrangør. Kandidatene må være bosatt i Akershus, Buskerud eller Østfold og ha et ønske om å leve av musikken. 

Lenke til søknadsskjema

Søknadsdfristen for neste års program er 12. april.

Leif Haaland fra MØST har stor tro på å hjelpe unge talenter.

–Det er utrolig gøy å hjelpe unge med et skreddersydd opplegg og se at mange av dem tar steget inn i den profesjonelle musikkverden.

  

Ønsker du mer informasjon om MØST Wanted?
Ta kontakt med Leif Haaland, MØST
+47 997 09 031
leif@mxst.no  

Ønsker du å spørre brenn. om MØST Wanted?
Ta kontakt med Edvard Smith Save
edvard.smisav@gmail.com 

Les flere artikler

Marius Lien, Elisabeth

Slik blir 17. mai på Eidsvoll

16.05.2019

Les hele artikkelen

Fra venstre: Hans Kristian Solberg, daglig leder Akershus barne- og ungdomsråd, Vibeke Limi, leder av hovedutvalg for kultur, frivillighet og folkehelse, Tone Runsjø, Akershus teaterråd, Linda Elizabeth Gray, Akershus kunstforening, Runar Sveen, Akershus idrettskrets, Jon Olsen, Akershus musikkråd, Marit Sørlie, Voksenopplæringsforbundet.

Frivillighetskonferanse om Viken   

14.05.2019

Les hele artikkelen

Bjørkebadet på Bjørkelangen.

Rekordtildeling på 167 millioner til Akershus

14.05.2019

Les hele artikkelen

Solveig Schytz, leder for hovedutvalg for samferdsel og Thomas Sjøvold, ordfører i Oppegård kommune, tester de nye sykkelparkeringsplassene på Rosenholm stasjon.

Sykkelhotell åpnet på Rosenholm stasjon

10.05.2019

Les hele artikkelen

Fant du det du lette etter på denne siden?

Ja Nei

Trykk send-knappen for å registrere din tilbakemelding. Det er valgfritt å legge til en melding. Dersom du ønsker svar på henvendelsen din, kan du også legge inn din epostadresse, så tar vi kontakt med deg.

Fyll ut skjemaet