1. Hopp til innhold
  2. Hopp til meny
  3. Hopp til hurtigsøk

Skolesekkens program for 2019/20 er klart!

Den kulturelle skolesekkens program for de videregående skolene og Tilrettelagt kommende skoleår er nå klart. Med navn som Karpe, Simon Stranger og Bendik på listen, har akershuselevene et givende kulturår i vente.

Fredrik Høyer tilbyr sammen med Henie Onstad Kunstsenter produksjonen «Inn i kunsten på Henie Onstad»
Fredrik Høyer tilbyr sammen med Henie Onstad Kunstsenter produksjonen «Inn i kunsten på Henie Onstad». Foto: Tanja Steen, Akershus fylkeskommune

Programmet ble presentert under Den kulturelle skolesekken i Akershus' arrangementer «kulturtorget» på Lillestrøm Kultursenter 13. og 14. mars.

De videregående skolene, og skoler med elever som har behov for tilrettelagte kunst- og kulturopplevelser, bruker kulturtorget til å finne ut hvilke produksjoner de skal velge til sin skole for neste skoleår.

Skolene fikk i løpet av de to dagene presentert fyldige smakebiter fra programmet, for videregående skoler under kyndig ledelse av Camara Lundestad Joof og to konferansierer fra Lillestrøm videregående skole, Lara Mreihil og Ulla Fredriksen. På kulturtorget for Tilrettelagt var det Jon Marcus Fottland og Stian Surland-Hansen fra Ås videregående skole som loset publikum gjennom dagen.

Foto: Tanja Steen, Akershus fylkeskommune
Jon Marcus Fottland, konferansier.
Foto: Tanja Steen, Akershus fylkeskommune

Se alle VGS-produksjonene for 2019/20

Se alle Tilrettelagt-produksjonene for 2019/20

 

Bestilling

Frist for bestilling av tilrettelagtproduksjoner er mandag 1. april.

Frist for bestilling av vgs.-produksjoner er fredag 5. april.

Lenke til bestilling av produksjoner (krever innlogging)

Tharaniga Rajah skal sammen med Maria Kjos Fonn ut i videregående skoler og snakke om sine bøker «Det er lenge til skumring» og «Kinderwhore».
Tharaniga Rajah skal sammen med Maria Kjos Fonn ut i videregående skoler og snakke om sine bøker «Det er lenge til skumring» og «Kinderwhore». Begge bøkene var nominert til P2-lytternes romanpris 2018. Foto: Tanja Steen, Akershus fylkeskommune

Les flere artikler

Kronprinsparet tok bena fatt, etter å ha tatt t-banen fra Kolsås stasjon til Bekkestua. Fra venstre: varaordfører i Bærum kommune, Ole Kristian Udnes, NRK P3`s programleder Silje Nordnes, kronprinsesse Mette-Marit, kronprins Haakon, og Valgerd Svarstad Haugland, fylkesmann i Oslo og Viken.

Kronprinsessens Bokbane skal øke leselysten

08.05.2019

Les hele artikkelen

Det er mange muligheter for tur i skibakker og marka denne julen.

Slik blir høst- og vinterferien i Viken

06.05.2019

Les hele artikkelen

Elever Ski vgs

Høring: Forslag til forskrift om inntak til videregående skoler i Viken

01.05.2019

Les hele artikkelen

Celina Paalrud og Emilie Hansen Wilhelmsen kunne smile bredt på podiet etter at sølv-medaljen var sikret.

Tok sølv under Skole-NM på hjemmebane

11.04.2019

Les hele artikkelen

Fant du det du lette etter på denne siden?

Ja Nei

Trykk send-knappen for å registrere din tilbakemelding. Det er valgfritt å legge til en melding. Dersom du ønsker svar på henvendelsen din, kan du også legge inn din epostadresse, så tar vi kontakt med deg.

Fyll ut skjemaet