1. Hopp til innhold
  2. Hopp til meny
  3. Hopp til hurtigsøk

- Et yrke hvor du konstant kan utfordre og utvikle deg

Atle Teige er lærer ved Skedsmo videregående skole, og har fått muligheten til å kombinere videre utdanning med lærer-jobben i Akershus fylkeskommune.

Atle Teige trives godt i jobben sin som lærer i Akershus. Med studier som  bachelorgrad i historie fra NTNU, mastergrad i statsvitenskap fra Universitetet i Oslo og PPU fra samme sted, fikk læreren også sjansen til etterutdanning, samtidig som han jobbet på Skedsmo videregående skole. 

- I tillegg har jeg fått muligheten til å ta etterutdanning i geografi mens jeg har jobbet i Akershus fylkeskommune. I fjor fikk jeg også muligheten til å ta 30 studiepoeng i "veiledning i læreryrket", slik at jeg blant har muligheten til å veilede PPU-studenter og nyansatte, sier Teige.

Han visste tidlig at lærer-yrket var på favorittlisten til en fremtidig jobbkarriere. 

- Jeg hadde selv inspirerende lærere som forbilder fra da jeg gikk på ungdomsskolen og videregående. I løpet av studietiden var det en av flere alternativer, men det ble i løpet av studiene klart for meg at jeg ønsket en sosial jobb, noe som jeg til de grader har fått, sier Teige.

- Å være lærer er et yrke hvor du konstant kan utfordre og utvikle deg. Avhengig av livssituasjon og motivasjon er det et yrke hvor du kan få til veldig mye. Jeg må si at det mest givende er å jobbe med flotte elever som får deg til å tenke at det er all grunn til å være stolt av ungdommen "nå til dags", avslutter Teige.

Les flere artikler

Atle Teige, lærer ved Skedsmo videregående skole.

- Et yrke hvor du konstant kan utfordre og utvikle deg

01.03.2019

Les hele artikkelen

Pål Ulrik Hansen, lektor ved Mailand vgs.

Trives best med elever, frihet, og gode kolleger

01.03.2019

Les hele artikkelen

Lise Granlund

Vgs-lærer med doktorgrad

15.03.2018

Les hele artikkelen

Gunnar Hovd

Fra rørlegger til digital innovatør i akershusskolen

11.03.2016

Les hele artikkelen

Fant du det du lette etter på denne siden?

Ja Nei

Trykk send-knappen for å registrere din tilbakemelding. Det er valgfritt å legge til en melding. Dersom du ønsker svar på henvendelsen din, kan du også legge inn din epostadresse, så tar vi kontakt med deg.

Fyll ut skjemaet