1. Hopp til innhold
  2. Hopp til meny
  3. Hopp til hurtigsøk

Bleiker videregående skole årets entreprenørskapsskole i Akershus

Bleiker videregående skole i Asker er kåret til årets entreprenørskapsskole i Akershus. Skolen har satset på Ungdomsbedrift som pedagogisk virkemiddel.

For utmerkelsen og på vegne av Bleiker videregående skole mottok rektor Per Erik Skjelbred et litografi og en sjekk på kroner 10 000,- for det videre arbeidet med entreprenørskap

I juryens begrunnelse heter det at prisen for årets entreprenørskapsskole går til en skole, som for tre år siden tok et grep og ønsket stor satsing på Ungdomsbedrift som pedagogisk virkemiddel. Rektor tok grep og har sammen med lærerne på kort tid bygd opp en sterk kultur. Prisen går i år til en videregående skole som har nærmere 100 elever som har ungdomsbedrift både på yrkesfag og som et valg til elever med påbygg.

I tillegg hadde skolen i 2018 en stor Innovasjonscamp og hadde også sin første skolemesse dette året. Elevene deltar på kurs som UE Akershus arrangerer og de har også hatt mange lærere på lærerkurs. Det bygges opp elevteam med ulik kompetanse og med en entreprenørskapskoordinator som er vår forlengede arm inn i skolen. Skolen har i år 21 ungdomsbedrifter registrert.

-  Et sterkt lærerteam, med en koordinator som spydspiss og en ledelse som legger til rette, så er det en stor ære å tildele prisen for årets entreprenørskapsskole til Bleiker videregående skole, sier Petter Skotland fra Ungt Entreprenørskap Akershus.

Kontakt:

Petter Skotland (901 92 256) daglig leder, Ungt Entreprenørskap Akershus.
Per Erik Skjelbred (932 29 252) rektor, Bleiker videregående skole.

Les flere artikler

Kronprinsparet tok bena fatt, etter å ha tatt t-banen fra Kolsås stasjon til Bekkestua. Fra venstre: varaordfører i Bærum kommune, Ole Kristian Udnes, NRK P3`s programleder Silje Nordnes, kronprinsesse Mette-Marit, kronprins Haakon, og Valgerd Svarstad Haugland, fylkesmann i Oslo og Viken.

Kronprinsessens Bokbane skal øke leselysten

08.05.2019

Les hele artikkelen

Det er mange muligheter for tur i skibakker og marka denne julen.

Slik blir høst- og vinterferien i Viken

06.05.2019

Les hele artikkelen

Elever Ski vgs

Høring: Forslag til forskrift om inntak til videregående skoler i Viken

01.05.2019

Les hele artikkelen

Celina Paalrud og Emilie Hansen Wilhelmsen kunne smile bredt på podiet etter at sølv-medaljen var sikret.

Tok sølv under Skole-NM på hjemmebane

11.04.2019

Les hele artikkelen

Fant du det du lette etter på denne siden?

Ja Nei

Trykk send-knappen for å registrere din tilbakemelding. Det er valgfritt å legge til en melding. Dersom du ønsker svar på henvendelsen din, kan du også legge inn din epostadresse, så tar vi kontakt med deg.

Fyll ut skjemaet