1. Hopp til innhold
  2. Hopp til meny
  3. Hopp til hurtigsøk

Vil du bli læreren til fremtidens samfunnspåvirkere?

Mange kjente mennesker innen politikk, arbeidsliv, og kultur påvirker samfunnet vårt. Mange kommer fra Akershus-skolen. Vi har snakket med Jan Tore Sanner og Alexander Rybak, og hvordan deres lærere husker dem.

Man vet aldri hva fremtiden bringer, men det som er sikkert er at lærere påvirker alle ungdommer i den videregående skolen. Noen elever blir kjent i både en nasjonal- og internasjonal målestokk, etter skolegangen på videregående skole. Noen blir ministere, andre Melodi Grand Prix-vinnere. Vi snakket med den tidligere Nadderud-eleven Jan Tore Sanner og den tidligere Rud-eleven Alexander Rybak, og lot dem få høre hvordan deres tidligere lærere husker dem.

Se videoene her: 

 

Klar, ferdig, søk!

Akkurat nå kan du søke på over 100 ledige stillinger til de videregående skolene i Akershus. Felles søknadsfrist er 24. mars. Den årlige lærerjakten er i gang, og vi søker de beste lærerne til våre videregående skoler. Akershus fylkeskommune kan tilby både faste stillinger og vikariater. Akershus fylkeskommune er landets største skoleeier innenfor videregående opplæring, med over 20 000 elever og nærmere 4000 ansatte.

Vi i Akershus fylkeskommune kan tilby sterke fagmiljøer, et stort mangfold av undervisningsfag og et kontinuerlig fokus på introduksjon, veiledning og kompetanseutvikling av lærerne våre. Vi ønsker deg som er engasjert og som vil være med å utvikle landets beste videregående skoler for Akershuselevene. 

Søknadsfristen er 24. mars, og du kan søke stillingene her 3. mars

Les flere artikler

Ringnes Supply Company AS stakk av med seieren, prisen ble mottatt av av Maxim Chirkov .

Dette er årets beste lærebedrift 2018 i Akershus

15.03.2019

Les hele artikkelen

Fra venstre: Tom Andresen, Frode Andersson, Victoria Linckert-Nilsen, John Arve Eide, Åshild Egerdal, May Britt Christensen, Charles Galåsen og Quivin Nilsen.

Sikrer ungdommen læreplass

13.03.2019

Les hele artikkelen

Illustrasjon: Slik kan en ny videregående skole i Ski sentrum se ut når den er ferdigstilt (fugleperspektiv). Illustrasjonen er hentet fra alternativ 3C i mulighettstudiet.

Prosjekt med mål om å redusere klimagassutslipp

11.03.2019

Les hele artikkelen

Bygg- og anleggsteknikk er det utdanningsprogrammet med størst økning

26 055 søkere til videregående opplæring i Akershus fylkeskommune

05.03.2019

Les hele artikkelen

Fant du det du lette etter på denne siden?

Ja Nei

Trykk send-knappen for å registrere din tilbakemelding. Det er valgfritt å legge til en melding. Dersom du ønsker svar på henvendelsen din, kan du også legge inn din epostadresse, så tar vi kontakt med deg.

Fyll ut skjemaet