1. Hopp til innhold
  2. Hopp til meny
  3. Hopp til hurtigsøk

Vil du bli læreren til fremtidens samfunnspåvirkere?

Mange kjente mennesker innen politikk, arbeidsliv, og kultur påvirker samfunnet vårt. Mange kommer fra Akershus-skolen. Vi har snakket med Jan Tore Sanner og Alexander Rybak, og hvordan deres lærere husker dem.

Man vet aldri hva fremtiden bringer, men det som er sikkert er at lærere påvirker alle ungdommer i den videregående skolen. Noen elever blir kjent i både en nasjonal- og internasjonal målestokk, etter skolegangen på videregående skole. Noen blir ministere, andre Melodi Grand Prix-vinnere. Vi snakket med den tidligere Nadderud-eleven Jan Tore Sanner og den tidligere Rud-eleven Alexander Rybak, og lot dem få høre hvordan deres tidligere lærere husker dem.

Se videoene her: 

 

Klar, ferdig, søk!

Akkurat nå kan du søke på over 100 ledige stillinger til de videregående skolene i Akershus. Felles søknadsfrist er 24. mars. Den årlige lærerjakten er i gang, og vi søker de beste lærerne til våre videregående skoler. Akershus fylkeskommune kan tilby både faste stillinger og vikariater. Akershus fylkeskommune er landets største skoleeier innenfor videregående opplæring, med over 20 000 elever og nærmere 4000 ansatte.

Vi i Akershus fylkeskommune kan tilby sterke fagmiljøer, et stort mangfold av undervisningsfag og et kontinuerlig fokus på introduksjon, veiledning og kompetanseutvikling av lærerne våre. Vi ønsker deg som er engasjert og som vil være med å utvikle landets beste videregående skoler for Akershuselevene. 

Søknadsfristen er 24. mars, og du kan søke stillingene her 3. mars

Les flere artikler

. Etter fylkestingetets behandling av saken, ligger alt til rette for å fortsette satsingen på bærekraftige kantiner og økologi i resten av fylkets videregående skoler.

Akershus fortsetter satsingen på økologisk mat i videregående skole

20.05.2019

Les hele artikkelen

Kronprinsparet tok bena fatt, etter å ha tatt t-banen fra Kolsås stasjon til Bekkestua. Fra venstre: varaordfører i Bærum kommune, Ole Kristian Udnes, NRK P3`s programleder Silje Nordnes, kronprinsesse Mette-Marit, kronprins Haakon, og Valgerd Svarstad Haugland, fylkesmann i Oslo og Viken.

Kronprinsessens Bokbane skal øke leselysten

08.05.2019

Les hele artikkelen

Det er mange muligheter for tur i skibakker og marka denne julen.

Slik blir høst- og vinterferien i Viken

06.05.2019

Les hele artikkelen

Elever Ski vgs

Høring: Forslag til forskrift om inntak til videregående skoler i Viken

01.05.2019

Les hele artikkelen

Fant du det du lette etter på denne siden?

Ja Nei

Trykk send-knappen for å registrere din tilbakemelding. Det er valgfritt å legge til en melding. Dersom du ønsker svar på henvendelsen din, kan du også legge inn din epostadresse, så tar vi kontakt med deg.

Fyll ut skjemaet