1. Hopp til innhold
  2. Hopp til meny
  3. Hopp til hurtigsøk

Åpning av nytt glasstak på Vestby videregående skole

Glasstaket i hovedbygget er erstattet med et nytt flatt tak og vinduer på sidene. Det nye taket ble offisielt åpnet 18. oktober.

Glasstaket er om lag 350 kvadratmeter og sikrer rikelig med dagslys til fellesarealene under, god akustikk og et godt inneklima. I tillegg er det anlagt et moderne lysstyingssystem som elevene kan bruke til revyer og andre arrangementer i kantinen.

Prosjektleder i AFK eiendom FKF, Hanne Marith Furseth, representerte fylkeskommunen, som eier skolebygget og har vært byggherre. Hun overrakte blomster til rektor Per Hedum og takket ham og brukerkoordinator Matz Antonsen for samarbeidet. Hun takket også entreprenør Haga & Berg Entreprenør AS, arkitekt LMR arkitektur AS, og sist men ikke minst driftsoperatør Geir-Ole Riise, som har vært et viktig bindeledd mellom fylkeskommunen og skolen. Han fikk for øvrig også blomster av rektor for innsatsen.

Rektor Per Hedum fortalte om skolens historien og gratulerte elever og ansatte med et nytt og flott tak.

- Vi gleder oss over skolens nye «look». Da vi kom tilbake etter sommerferien, kom vi til en «byggeplass» med stillaser over det hele, og vi tenkte: hvordan skal dette gå? Til vår store lettelse har det gått over all forventning og vi gleder oss i dag over resultatet, og ikke minst fremdriften som entreprenør har klart å holde hele veien til ferdigstillelse. Takk for godt samarbeid, alle sammen, sier Hedum.

Deretter klippet rektor, med assistanse fra prosjektleder, over båndet som strakk seg fra taket og ned til kantinen, til klapping og jubel fra de fremmøtte. 

Klipper snor: Rektor Per Hedum og prosjektleder Hanne Marit Furseth.
Klipper snor: Rektor Per Hedum og prosjektleder Hanne Marit Furseth. Foto: Matz Antonsen, Vestby videregående skole.

Involverte i prosjektet

  • Totalentreprenør: Haga & Berg Entreprenør AS v/prosjektleder; Fredrik Stroda Heier, formenn: Vilhjalmur Fredriksen og Krzysztof Pietronski
  • Arkitekt: LMR arkitektur AS v/Jan Arnfinn Mork og Elvir Fazlagic
  • Tekniske rådgivere: ÅF Engineering AS
  • Skolens representant (brukerkoordinator): Matz Antonsen
  • Avdeling for videregående opplæring: Eva Ulrike Rode
  • AFK eiendom FKF: Geir-Ole Riise og Iren Gangstad

 

Les flere artikler

Bak fra venstre: Anders Kringberg, Kjelle vgs, Ronja Zehe, Bjørkelangen vgs. Ronja Borgemyr, Vestby vgs, Hedda Bjørnstad, Roald Amundsen vgs, Tobias Linding Smedsrud, Eidsvoll vgs Foran fra venstre: Ole Børufsen, Sandvika vgs, Nora Marie Pavels Smith, Ås vgs, Sondre Brobakken Kristiansen, Bjertnes vgs, Selma Schøyen Løkken (nestleder), Sørumsand vgs og Maja Haugland Hoem (leder), Rud vgs. Ikke til stede da bildet ble tatt: Henrik von Tangen-Jordan, Valler vgs og Penelope Gårdeng, Sørumsand vgs

Akershus siste fylkeselevråd er satt

18.06.2019

Les hele artikkelen

Fylkestinget 17. juni 2019.

Bompengefritak for lette elektriske varebiler

17.06.2019

Les hele artikkelen

Illustrasjon: Slik kan en ny videregående skole i Ski se ut . Fra torvet foran Rådhuset.

Godkjente byggeprogram for ny videregående skole i Ski sentrum

17.06.2019

Les hele artikkelen

Fornebubanen er planlagt som ny T-banestrekning, i et sammenhengende tunnelsystem, fra Fornebu stasjon i Bærum til Majorstuen stasjon i Oslo.

Styringsramme for Fornebubanen

17.06.2019

Les hele artikkelen

Fant du det du lette etter på denne siden?

Ja Nei

Trykk send-knappen for å registrere din tilbakemelding. Det er valgfritt å legge til en melding. Dersom du ønsker svar på henvendelsen din, kan du også legge inn din epostadresse, så tar vi kontakt med deg.

Fyll ut skjemaet