1. Hopp til innhold
  2. Hopp til meny
  3. Hopp til hurtigsøk

Åpning av nytt glasstak på Vestby videregående skole

Glasstaket i hovedbygget er erstattet med et nytt flatt tak og vinduer på sidene. Det nye taket ble offisielt åpnet 18. oktober.

Glasstaket er om lag 350 kvadratmeter og sikrer rikelig med dagslys til fellesarealene under, god akustikk og et godt inneklima. I tillegg er det anlagt et moderne lysstyingssystem som elevene kan bruke til revyer og andre arrangementer i kantinen.

Prosjektleder i AFK eiendom FKF, Hanne Marith Furseth, representerte fylkeskommunen, som eier skolebygget og har vært byggherre. Hun overrakte blomster til rektor Per Hedum og takket ham og brukerkoordinator Matz Antonsen for samarbeidet. Hun takket også entreprenør Haga & Berg Entreprenør AS, arkitekt LMR arkitektur AS, og sist men ikke minst driftsoperatør Geir-Ole Riise, som har vært et viktig bindeledd mellom fylkeskommunen og skolen. Han fikk for øvrig også blomster av rektor for innsatsen.

Rektor Per Hedum fortalte om skolens historien og gratulerte elever og ansatte med et nytt og flott tak.

- Vi gleder oss over skolens nye «look». Da vi kom tilbake etter sommerferien, kom vi til en «byggeplass» med stillaser over det hele, og vi tenkte: hvordan skal dette gå? Til vår store lettelse har det gått over all forventning og vi gleder oss i dag over resultatet, og ikke minst fremdriften som entreprenør har klart å holde hele veien til ferdigstillelse. Takk for godt samarbeid, alle sammen, sier Hedum.

Deretter klippet rektor, med assistanse fra prosjektleder, over båndet som strakk seg fra taket og ned til kantinen, til klapping og jubel fra de fremmøtte. 

Klipper snor: Rektor Per Hedum og prosjektleder Hanne Marit Furseth.
Klipper snor: Rektor Per Hedum og prosjektleder Hanne Marit Furseth. Foto: Matz Antonsen, Vestby videregående skole.

Involverte i prosjektet

  • Totalentreprenør: Haga & Berg Entreprenør AS v/prosjektleder; Fredrik Stroda Heier, formenn: Vilhjalmur Fredriksen og Krzysztof Pietronski
  • Arkitekt: LMR arkitektur AS v/Jan Arnfinn Mork og Elvir Fazlagic
  • Tekniske rådgivere: ÅF Engineering AS
  • Skolens representant (brukerkoordinator): Matz Antonsen
  • Avdeling for videregående opplæring: Eva Ulrike Rode
  • AFK eiendom FKF: Geir-Ole Riise og Iren Gangstad

 

Les flere artikler

Ringnes Supply Company AS stakk av med seieren, prisen ble mottatt av av Maxim Chirkov .

Dette er «årets beste lærebedrift 2018» i Akershus

15.03.2019

Les hele artikkelen

Fra venstre: Tom Andresen, Frode Andersson, Victoria Linckert-Nilsen, John Arve Eide, Åshild Egerdal, May Britt Christensen, Charles Galåsen og Quivin Nilsen.

Sikrer ungdommen læreplass

13.03.2019

Les hele artikkelen

- Fylkestinget i Akershus har over flere år bevilget store midler for å bygge ut et godt kollektivtilbud i fylket. Det er derfor svært gledelig at Ruter lykkes så godt med dette, sa fylkesordfører Anette Solli på Ruters pressekonferanse 12. mars. Bernt Reitan Jenssen, administrerende direktør i Ruter, presenterte tallene for kollektivtrafikken i 2018.

Fortsatt vekst i kollektivtrafikken

12.03.2019

Les hele artikkelen

- Målet om bærekraftige transportløsninger, grønn vekst og styrking av regional utvikling krever at vi samkjører politikk, forener ulike initiativer og får en felles agenda. Folk og gods skal komme seg frem med utslippsfrie transportmidler, sier Anette Solli.

Internasjonalt samarbeid om miljøsmart transport

07.03.2019

Les hele artikkelen

Fant du det du lette etter på denne siden?

Ja Nei

Trykk send-knappen for å registrere din tilbakemelding. Det er valgfritt å legge til en melding. Dersom du ønsker svar på henvendelsen din, kan du også legge inn din epostadresse, så tar vi kontakt med deg.

Fyll ut skjemaet