1. Hopp til innhold på siden
  2. Hopp til menyen
  3. Hopp til hurtigsøk

"Alle" vil vise sine sommerbilder

10. juni la Akershus fylkeskommune ut en bildekonkurranse på sin Facebook-side. Etter en oppdatering 18. juli har det kommet inn ca. 900 bilder på under et døgn, fra mennesker i Akershus som ferierer på hjemlige trakter.

Sommeren er her, og innbyggerne i Akershus vet å kose seg i sommervarmen. Enten det er ved stranden, på fjellet, i skogen, i hagen eller på hytten. Ettersom Akershus fylkeskommune la ut en sommerkonkurranse på Facebook, hvor folk kunne laste inn sine blinkskudd fra sommeren her i Akershus, har kommentarfeltet glødet det første døgnet. På under 20 timer hadde det kommet inn ca. 900 bilder fra folk som ville vise hvor de har feriert denne sommeren. 

Varmen trekker folket til vannet

Det har vært en usedvanlig varm vår og sommer i Akershus. Med temperaturer som sirkler rundt 25-30 varmegrader store deler av uken, og badetemperaturer som holder seg over 20 varmegrader, blir fjord, strender, innsjøer og tjern det store samlingspunktene for folk flest. Ved å scrolle seg ned på Facebook-siden kan du få inspirasjon, og få ny informasjon om perfekte badeplasser som ligger i Akershus. 

Har du ikke lagt inn ditt sommerbilde enda? Gå inn på facebook, søk opp Akershus fylkeskommunes side og last opp ditt bilde i kommentrafeltet. I slutten av august vil vi se hvilke bilder som fikk flest "likes", som vil vinne opptil 10 kinobilletter. Les også innlegget hvor reglene for konkurransen står beskrevet.

Bli med da vel!

Riktig god sommer videre fra oss i Akershus fylkeskommune

Les flere artikler

Varaordfører Thor Christian Grosås i Fet kommune og Solveig Schytz, leder av hovedutvalg for samferdsel, tok det første spadetaket for ny strekning på fylkesvei 169 Fjellsrud - Stensrud i Fet kommune.

Anleggsstart for tryggere vei

15.10.2018

Les hele artikkelen

Festivalplakat Litteraturfestivalen i Akershus 2018

Litteraturfestivalen i Akershus 2018

08.10.2018

Les hele artikkelen

Illustrasjon av hvordan den Oslo Bussterminal vil se ut etter ombyggingen.

Moderniseringen av Oslo Bussterminal har startet

05.10.2018

Les hele artikkelen

Fylkesordfører Anette Solli innledet nettverkssamlingen for internasjonalt kulturarbeid.

Internasjonalt kulturarbeid på agendaen

05.10.2018

Les hele artikkelen

Fant du det du lette etter på denne siden?

Ja Nei

Trykk send-knappen for å registrere din tilbakemelding. Det er valgfritt å legge til en melding. Dersom du ønsker svar på henvendelsen din, kan du også legge inn din epostadresse, så tar vi kontakt med deg.

Fyll ut skjemaet