1. Hopp til innhold
  2. Hopp til meny
  3. Hopp til hurtigsøk

Brannen ved Skedsmo videregående skole

Det har vært brann i ett av undervisningsbyggene ved Skedsmo videregående skole. Det er bygg 4, der Vg3 interiør, tilrettelagt opplæring Design- og håndverk og tilrettelagt opplæring Teknisk- og industriell produksjon (TIP) har sine lokaler. Alle elever som er tatt inn ved de aktuelle klasser skal møte til skolestart som planlagt 16. august.

Dette betyr at lokalene til  Vg3 interiør, tilrettelagt opplæring Design- og håndverk og tilrettelagt opplæring Teknisk- og industriell produksjon (TIP) er totalskadet. Brannen ble oppdaget ved 20.00 tiden søndag 15. juli, og takket være stor innsats fra brannvesenet spredte ikke brannen seg til flere av skolens bygninger. 

Alle elever møter til skolestart 16. august

Det arbeides med å få etablert nødvendige undervisningsrom i paviljonger, som etter planen vil stå klare til skolestart. Brannen vil ikke ha betydning for elever som er tatt inn til disse tilbudene, og elevene møter som oppsatt 16. august 2018.

På skolens nettsider finner du informasjon om oppmøte første skoledag.

Det vil bli gitt informasjon fra inntakskontoret til elever som er tatt inn ved de aktuelle klasser, om at alle elever møter til skolestart som planlagt.

AFK eiendom FKF jobber sammen med forsikringsselskapet å rydde ut og lagre forsvarlig inventar, maskiner, utstyr og dokumenter som er uskadd. Grunnen til brannen er ukjent, og politiets teknikere arbeider for å avklare hendelsesforløpet.

Les flere artikler

Helseminister Bent Høie, justisminister- og innvandringsminister Tor Mikkel Wara, kunnskaps- og integreringsminister Jan Tore Sanner og minoritetsrådgiver Mubarak Beegsi (nr. 2 fra venstre) ved Rud videreående skole og noen av elevene ved skolen hadde samtale om problematikken som ekspertutvalget skal se nærmere på.

Presenterte ekspertgruppe på Rud videregående skole

18.02.2019

Les hele artikkelen

Fylkesordfører Anette Solli åpnet fylkestinget, hvor fremtidens skolestruktur ble lagt frem.

Bygger for framtid og samlokalisering

11.02.2019

Les hele artikkelen

Fag- og svennebrev

Velkommen til fag- og svennebrevutdeling

11.02.2019

Les hele artikkelen

Yrkesfag-kampanje 2019

Yrkesfag-video med stor suksess

08.02.2019

Les hele artikkelen

Fant du det du lette etter på denne siden?

Ja Nei

Trykk send-knappen for å registrere din tilbakemelding. Det er valgfritt å legge til en melding. Dersom du ønsker svar på henvendelsen din, kan du også legge inn din epostadresse, så tar vi kontakt med deg.

Fyll ut skjemaet