1. Hopp til innhold
  2. Hopp til meny
  3. Hopp til hurtigsøk

Rekordmange velger kollektivt til ferien

Sommer er ferietid, men når pendlertrafikken avtar, øker turismen desto mer. Akershus KollektivTerminaler FKF kan glede seg over travle dager ved landets største bussterminal, Oslo Bussterminal.

I sommerukene hittil har det vært en økning på 5 prosent i den internasjonale og nasjonale ekspresstrafikken ved Oslo Bussterminal, sammenliknet med fjoråret. Så langt sommeren 2018 har hele 20 052 busser trafikkert Oslo Bussterminal.

- Det er gledelig å se at så mange busselskap og reisende velger Oslo Bussterminal, og at stadig flere velger å reise kollektivt også når de skal på ferie, sier Jafar Altememy, administrerende direktør i Akershus KollektivTerminaler FKF.

Les flere artikler

Fylkesrådsleder Tonje Brenna og Jafar Altememy, administrerende direktør i Akershus kollektivTerminaler FKF.

Akershus kollektivTerminaler FKF fortsetter i Viken

18.12.2019

Les hele artikkelen

? Av alle de oppgavene og prosjektene jeg har bidratt til gjennom 23 år i Akershus fylkeskommune er denne prosessen absolutt blant topp 5, sier Karin O'Sullivan, fra avdeling for plan, næring og miljø i Akershus fylkeskommune.

Akershus fylkeskommune er miljøsertifisert

17.12.2019

Les hele artikkelen

Slik kan bygg A se ut i fremtiden.

Entreprenør valgt til utbygging av Ås vgs

10.12.2019

Les hele artikkelen

Ett av ti moderne behandlingsrom.

Åpning av ny tannklinikk i Asker sentrum

09.12.2019

Les hele artikkelen

Fant du det du lette etter på denne siden?

Ja Nei

Trykk send-knappen for å registrere din tilbakemelding. Det er valgfritt å legge til en melding. Dersom du ønsker svar på henvendelsen din, kan du også legge inn din epostadresse, så tar vi kontakt med deg.

Fyll ut skjemaet