1. Hopp til innhold på siden
  2. Hopp til menyen
  3. Hopp til hurtigsøk

Har du skaffet deg bærbar datamaskin til skolestart?

Alle elever i de videregående skolene i Akershus skal ha en bærbar datamaskin. Det er hver enkelt elevs ansvar å skaffe dette til skolestart. Du vil derfor i disse dager få informasjon om dette i posten.

Man har flere valg for å skaffe en bærbar datamaskin til skolestart. Elever og foresatte har valgfriheten til å bruke en bærbar datamaskin man allerede har hjemme, kjøp gjennom en valgfri forhandler, eller man kan bestille en subsidiert datamaskin gjennom fylkeskommunens innkjøpsavtaler. Elevene vil selv eie datamaskinen og er ansvarlig for at den er på plass til skolestart.

All informasjon om tilgjengelige modeller, spørsmål og svar, priser og support er tilgjengelig her

Tilbudet om subsidiert datamaskin gjelder for elever på Vg1 og nye elever på Vg2, det vil si elever som ikke har gått Vg1 ved en offentlig videregående skole i Akershus. Nye elever på Vg1 i skoleåret 2018/2019 kan bestille subsidiert datamaskin i perioden 18. juni 2018 til 30. april 2019. Dette gjelder også elever i innføringsklasser for minoritetsspråklige.

Det kan være lurt å bestille PC eller Mac så tidlig som mulig. Seneste bestillingsfrist for å få levert datamaskinen til skolestart er 6. august for Mac, og 9. august for PC.

Les flere artikler

Ordfører Tom Staahle gratulerer skolen og elevene med et flott parkanlegg.

Parkanlegg utenfor Jessheim videregående skole åpnet

11.10.2018

Les hele artikkelen

- Fra jeg var liten, har jeg hatt en indre drøm om å jobbe i helsevesenet, sier Madelene Krogh Lund (18).

– Jeg ser frem til å representere fylket mitt i Yrkes-NM

03.10.2018

Les hele artikkelen

Her kan vi se elever fra Bygg- og anleggsteknikk ved Vestby vgs.

Bli med på Yrkes-NM + Utdanningstorget!

01.10.2018

Les hele artikkelen

Elevene ved Frogn videregående skole skal fremover videreutvikle vinner-ideen om å arrangere et skoleløp. Planen er at elevene skal løpe for en god sak, hvor sponsorer som elevene selv har hentet inn, gir et beløp for hver runde som blir løpt.

Elever ved Frogn vgs lagde kampanje for årets TV-aksjon

01.10.2018

Les hele artikkelen

Fant du det du lette etter på denne siden?

Ja Nei

Trykk send-knappen for å registrere din tilbakemelding. Det er valgfritt å legge til en melding. Dersom du ønsker svar på henvendelsen din, kan du også legge inn din epostadresse, så tar vi kontakt med deg.

Fyll ut skjemaet