1. Hopp til innhold
  2. Hopp til meny
  3. Hopp til hurtigsøk

Vgs-lærer med doktorgrad

Lise Granlund har en doktorgrad i sosiologi fra UiB, og trives godt som lærer i norsk og samfunnsfag med hovedvekt på programfagene sosiologi og sosialantropologi og sosialkunnskap ved Rosenvilde videregående skole.

De siste åtte årene har Granlund jobbet ved Rosenvilde videregående skole i Bærum. Det er et givende yrke som lærer, hvor hun får engasjert elever.

– Det er gøy å se at elevene engasjerer seg, at de følger med i hva som skjer i samfunnet rundt dem og at de kan være med på å se saker fra ulike synsvinkler. Jeg har fått samarbeide med mange spennende og faglig dyktige lærere, og har kunnet skrive lærebok i sosiologi og sosialantropologi sammen med en tidligere kollega. Vi har blant annet jobbet med hvordan vi kan få teori og metode, samt case som Breivik og 22.juli inn i undervisningen i skolen, forklarer hun. Granlund har et klart bilde av hva det er å være en god lærer.

– For meg er det å lære bort fagkunnskap veldig viktig, men også hjelpe elevene til å beherske det å skrive og diskutere på en god måte. Samtidig er det viktig med gode relasjoner til elevene og kunne være en stødig voksenperson som de kan henvende seg til, avslutter Granlund

Les flere artikler

Atle Teige, lærer ved Skedsmo videregående skole.

- Et yrke hvor du konstant kan utfordre og utvikle deg

01.03.2019

Les hele artikkelen

Pål Ulrik Hansen, lektor ved Mailand vgs.

Trives best med elever, frihet, og gode kolleger

01.03.2019

Les hele artikkelen

Lise Granlund

Vgs-lærer med doktorgrad

15.03.2018

Les hele artikkelen

Gunnar Hovd

Fra rørlegger til digital innovatør i akershusskolen

11.03.2016

Les hele artikkelen

Fant du det du lette etter på denne siden?

Ja Nei

Trykk send-knappen for å registrere din tilbakemelding. Det er valgfritt å legge til en melding. Dersom du ønsker svar på henvendelsen din, kan du også legge inn din epostadresse, så tar vi kontakt med deg.

Fyll ut skjemaet